Flacăra Horezu a spulberat sâmbătă cu 9-0 pe Unirea Tomşani şi aşteaptă încleştarea de sâmbătă, de la Călimăneşti, cu Cozia.

Cum era de aşteptat, liderul Superligii, Flacăra a câştigat detaşat derby-ul local cu Unirea Tomşani, scor 9-0.  În Treapt, golurile au curs în poarta oaspeţilor, marcatori fiind juniorul I.Simeanu (2), Verdeş (2), Nistor (2), Chira, Ad.Popa şi Scheau. Cel mai frumos gol a fost reuşit de Raul Nistor, şut bun de la 20 de metri.  De remarcat şi debutul cu gol  al atacantului Robert Chira, venit săptămâna trecută de la CS Tunari.

După succesul facil cu Tomşani, antrenorul-jucător al horezenilor, Adrian Popa a intrat în febra marelui derby din etapa următoare, cu Cozia, programat la Călimăneşti. ”Vom întâlni o echipă bună, cu jucători de valoare, mergem concentraţi şi pregătiţi. Ne dorim victoria şi cele trei puncte, vom vedea ce va fi. Nu este un meci decisiv, indiferent de rezultat, campionatul este lung, mai sunt multe etape de jucat. Este adevărat că marcăm mult, dar cel mai important este să câştigăm toate jocurile şi să ne îndeplinim obiectivul” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa.  Singurul jucător incert din lotul Flacărei este fundaşul central Marian Popescu, care resimte de ceva vreme dureri la inghinali, a fost menajat în ultimele două etape şi rămâne de văzut dacă va fi refăcut până la jocul cu Cozia.

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, la Călimăneşti este programat derby-ul Superligii, Cozia – Flacăra Horezu, pe teren urmând să se înfrunte singurele echipe cu punctaj maxim şi principalele favorite la câştigarea titlului judeţean.

 

David Oprescu, noul transfer

Flacăra Horezu a completat lotul cu încă un junior, post pe care antrenorul Adrian Popa nu avea multe soluţii. Astfel, mijocaşul de bandă David Oprescu (18 ani) a semnat cu Flacăra şi va fi legitimat zilele viitoare. David este băiatul antrenorului Dan Oprescu, care a pregătit în trecut pe FC Olt Slatina, iar în prezent este referent FRF pe zona Arad.  ”Tata m-a învăţat să joc fotbal şi datorită lui am obţinut toate aceste rezultate. El  îmi spune tot timpul unde greşesc, când joc bine şi când nu. Fără ajutorul lui nu aş fi ajuns ceea ce sunt acum” a spus recent David Oprescu, care este şi student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Arad.

Antrenorul Flacărei, Adrian Popa este şi el încântat de noua achiziţie. ”David este un copil talentat și serios, care ne poate ajuta! El se pregătește foarte bine !” a spus şi Adi Popa.

 

Ionel Nistor: ”Sperăm să sărbătorim 55 de ani de existenţă prin promovare”

Preşedintele clubului Flacăra, Ionel Nistor speră ca anul viitor, când clubul va aniversa 55 de ani de la înfiinţare, echipa să sărbătorească printr-o promovare.  ”Este un proiect interesant la Flacăra, demult ni-l doream la echipă pe Adi Popa, iar lucrurile au venit de la sine, s-a întors acasă şi  a condus achiziţiile din vară. Primarul Nicolae Sărdărescu este foarte interesat de echipă,  dar se discută fotbal la toate colţurile oraşului, oamenii sunt bucuroşi. Nu cred că a fost vreodată asemenea echipă la nivel de judeţ la Vâlcea. Avem buget, banii pentru jucători sunt la zi, asta contează mult. Luăm fiecare meci în parte, echipa joacă fotbal, dar cred că putem gestiona şi eventuale sincope, dacă vor apare. Anul viitor, se împlinesc 55 de ani de existenţă ai clubului Flacăra, sperăm să sărbătorim printr-o promovare” a afirmat avocatul Ionel Nistor.

 

Flacăra Horezu – Unirea Tomşani 9-0

Au marcat: Verdeş  (2), Simeanu (2), Nistor (2), Chira, Ad.Popa, Scheau

Flacăra: Matache (Oţăt 52) – Gheorghescu (Cercel 57), Scheau, Vladu, Covalschi – Ad.Popa, Precup, Nistor, Stănică (Chira 60) – Simeanu, Verdeş (Zamfirescu 76). Antrenor: Adrian Popa

Arbitri: Răzvan Mosor – Alexandru Rădulescu, Andreea Tîrlea (toţi din Rm.Vâlcea)

 

Rezultate etapa a VI-a:

Flacăra Horezu – Unirea Tomşani   9-0

Viitorul Dăeşti – Olteţul Alunu   12-0

Olteţu Bălceşti – FC Băbeni (duminică)

CS Mădulari – Lotru Brezoi    2-2

Voinţa Orleşti – Cozia Călimăneşti    1-3

SCM Rm.Vâlcea – Minerul Costeşti (duminică)

 

CLASAMENT SUPERLIGĂ:

 1. Flacăra Horezu 6 6          0          0          38-5     18p
 2. Cozia Călimăneşti 6 6          0          0          27-7     18p
 3. Viitorul Dăeşti 6 5          0          1          31-5     15p
 4. Voinţa Orleşti 6 4          1          1          21-10   13p
 5. Minerul Costeşti 5 3          0          2          16-13   9p
 6. F.C. Băbeni 5 2          1          2          22-13   7p
 7. C.S. Mădulari 6 1          2          3          16-20   5p
 8. Unirea Tomşani 6 1          1          4          14-25   4p
 9. Lotru Brezoi 6 1 1          4          11-29   4p
 10. S.C.M. Rm. Vâlcea5 1 0          4          7-29     3p
 11. Olteţul Alunu 6 1          0          5          7-33     3p
 12. Olteţu Bălceşti 5 0          0          5          3-24     0p

 

Etapa viitoare, 30 septembrie:

Unirea Tomşani – Viitorul Dăeşti

Olteţul Alunu – Olteţu Bălceşti

FC Băbeni – Lotru Brezoi

Minerul Costeşti – Voinţa Orleşti

Cozia Călimăneşti – Flacăra Horezu

SCM Rm.Vâlcea – CS Mădulari

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *