Dacă judeţul nostru a rămas fără fotbal profesionist, jucătorii vâlceni impresioneaz la alte echipe din ţară.  Astfel, vâlceanul Ionuţ Stoica a fost integralist pentru echipa sa, Hermannstadt, care s-a impus cu 2-0 în partida de pe teren propriu, cu Foresta Suceava. Al doilea fundaş central vâlcean din lotul lui Hermannstadt, Cătălin Pârvulescu a fost doar rezervă. Sibienii antrenaţi de Alex Pelici sunt lideri în Liga a II-a, având 24 de puncte în 9 jocuri.

Mihai Deaconescu a fost şi el integralist pentru Academica Clinceni, care a câştigat pe teren propriu, 2-1 cu Ripensia Timişoara. Adoptat la Vâlcea, unde s-a stabiit şi căsătorit, nigerianul Samson Nwabueze a intrat la Clinceni în repriza secundă.  Clinceniul este pe locul 6 în Liga a II-a, având 17 puncte din 9 partide.

Denis Dumitraşcu a jucat ultimele 10 minute pentru echipa sa, Chindia, care s-a impus cu 2-0 în disputa cu Dacia Unirea Brăila.  Târgovişte este pe locul 4 în eşalonul secund, cu 17 puncte din 9 meciuri.  De asemenea, Florian Pârvu a fost  rezervă la Luceafărul Oradea, care a pierdut în deplasarea de la Mioveni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *