Naţionala feminină de handbal s-a reunit vineri la Râmnicu Vâlcea, în vederea partidei cu Austria de miercuri, partidă ce reprezintă debutul României în preliminariile EURO 2018. Partida se va disputa miercuri, 27 septembrie, de la ora 19,00, în Sala Sporturilor Traian.

Din lotul convocat e selecţionarul României, Martin Ambros face parte şi o jucătoare de la HCM Rm.Vâlcea, pivotul Raluca Băcăoanu (28 ani), care este convocată în premieră la lotul de senioare.  În poarta Austriei se va regăsi cu siguranţă o altă  jucătoare a HCM-ului, Petra Blazek.  După jocul de la Vâlcea cu Austria, România va juca în deplasare, cu Portugalia (1 septembrie).  Primele două clasate din grupă ajung la Euro 2018, iar România şi Rusia sunt marile favorite din această grupă la calificare.

Biletele pentru meciul România – Austria pot fi achiziţionate de pe platforma Eventim.ro, de la partenerii Eventim (magazinele Vodafone, Orange, Germanos, benzinăriile OMV) sau de la sală, în ziua meciului.

 

Lotul României pentru jocurile cu Austria şi Portugalia

Portari: Denisa Dedu (Siofok), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Mirela Paşca (Măgura Cisnădie)

Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (SCM Craiova), Ana Maria Iuganu-Popa (CSM Roman)

Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Cristina Zamfir-Florianu (SCM Craiova), Gabriela Perianu (Siofok), Szilvia Szabo (CSM Bistriţa)

Centri: Cristina Laslo (Buducnost), Daniela Pricopi (SCM Craiova), Mădălina Zamfirescu (Debrecen)

Interi dreapta: Ana Maria Drăgut (HC Zalău), Alina Ilie (Unirea Slobozia), Daria Bucur (Corona Braşov), Melinga Geiger (Brest)

Extreme dreapta: Aneta Udriştioiu (CSM Bucureşti), Laura Chiper (Corona Braşov)

Pivoţi: Crina Pintea (Issy Paris), Cyntia Tomescu (Corona Braşov), Raluca Băcăoanu (HCM Rm. Vâlcea)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *