Cum sa ii multumesti pe copii pare sa fie o misiune cu greutate pentru fiecare parinte. Asta incearca acestia zi de zi, insa testul suprem este legat de ziua de nastere. Cand acest moment vine, orice parinte se straduieste sa fie la inaltime. Cu ce cost? Sa ne gandim ca o astfel de petrecere nu este numai una de sarbatoare despre ce minune de copil s-a nascut in urma cu ceva ani, ci si o maniera de a aduna amintiri. Incarcatura emotionala vis a vis de aceste petreceri  face ca alegerile corelate cu o astfel de organizare sa vizeze clar o maniera fastuoasa de a sarbatori, una pe care cel mic o merita pe deplin.

In functie de buget, preferinte, de copil si varsta acestuia, petrecerile dedicate acestuia se definesc printr-o sumedenie de detalii. Puse cap la cap, acestea trebuie sa includa un program de distractie de care sa isi aminteasca cu drag atat copilul sarbatorit, cat si participantii. Deja nu mai pare deloc greu de crezut ca si acest segment este intens explorat, devenind in ultimii ani o adevarata industrie. A party-urilor cu staif, in varianta copiilor, o industrie ce se defineste prin joc si joaca.

 

Animatorii pentru copii, servicii in trend

Romanii au prins si ei gustul serviciilor de animatori petreceri copii incepand cu 2010. Daca pana atunci erau rare astfel de evenimente si experiente, incet si sigur au inceput sa se ridice pretentiile, mai cu seama in randul parintilor, mai apoi in randul copiilor care stim foarte bine ca imita comportamente: ce vad la altii isi doresc musai. Asadar, un cerc “vicios” de acest gen face ca publicul sa fi prins rapid ideea de distractie venita la pachet prin personaje animate. Asadar, piata s-a extins, serviciile de acest gen au devenit tot mai populare si actualmente parca a face o petrecere acasa fara animatori este ca si cum te-ai intoarce in trecut, la stilul rudimentar de a trai.

Pe fondul varietatii de servicii de acest gen, ce alegem? Un exemplu il ofera little-diva.ro. Serviciile de animatori s-au specializat pe categorii de varsta si pe inedit. Asadar, castiga detasat cei care vin cu ceva nou. Spre exemplu, in cadrul site-ului mentionat veti gasi oferta animatorilor care se preteaza pentru categorii de varsta diferite. Este vorba de o domnisoara in devenire? Atunci veti putea sa o surprindeti cu o petrecere in cadrul careia Shakira este prezenta. Puteti sa optati pentru un party select, cu prezentare de moda, cu manichiura-pedichiura la dispozitia acesteia si grupului sau de prietene. Luxul acestui tip de petrecere se completeaza si cu alte activitati. In tot acest timp, parintii se pot relaxa si distra intr-un cadru special creat pentru adulti.

Complexitatea cu care se adreseaza acest segment catre parintii inmarmuriti de oferte este evidenta. Selectia va fi asadar una riguroasa, din care castigatori sunt animatorii populari si servicii nou aparute pe piata. Cu alte cuvinte, cel mai adesea se cauta personajele celebre precum Mickey, Minnie si tot ce tine de Disney, precum si celebrii minioni. Asta nu inseamna ca tematica Frozen nu este inca in topul preferintelor.

Ca servicii extra, parintii se ghideaza dupa completari de genul fotografului care sa surprinda momentele acestea unice. De asemenea, isi doresc rasfat, sprijin si colaborare, pentru ca grijile lor sa se divida si sa se inmulteasca doar emotiile. Cu fiecare an in care micul print sau mica printesa creste cate putin, fiecare parinte isi aduna emotiile zilei in care au renascut, devenind parinti. Asadar, o zi cu semnificatie aparte, ziua copilului se transforma intr-un show de zile mari.

Se inteleg si pretentiile, se intelege si continuitatea pe acest segment. Atat cei mici, cat si parintii continua sa isi doreasca un astfel de stil al petrecerilor, intrucat scapa de grija organizarii, de alegere a unui cadru optim, de alegere a unor detalii care incarca pur si simplu timpul dedicat acestei zile. Din perspectiva copiilor, cei care de altfel sunt rasfatatii in ecuatie, cand in mod direct au parte de distractie pe gustul lor, se intelege ca nimic nu se compara cu distractia propusa de animatorii specializati in a lucra cu cei mici. Au atat mentalitatea, cat si priceperea de a pune in tema, de a atrage pe copii cu jocurile menite sa ii tina ocupati. Distractie va fi maxima si garantata.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *