Paul Dinu a obținut gradul 5 DAN în karate shotokan

Antrenor la CS Chimia, Paul Dinu a obținut recent gradul 5 DAN în karate shotokan, după o activitate intensă de peste 22 de ani!

În perioada 22-24 septembrie, la Poiana Brașov, a avut loc Stagiul Național de Karate, condus de Shihan Adrian Popescu Săcele (8 DAN Karate Shotokan), stagiu organizat în parteneriat cu Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor București.

A fost un stagiu foarte benefic din punct de vedere tehnic, destinat antrenorilor, stagiu la care a participat și antrenorul Emerit Paul Dinu, de la C.S. Chimia Rm. Vâlcea.

La finalul stagiului, antrenorul Emerit Paul Dinu a trecut examenul pentru obținerea centurii negre, gradul 5 DAN în Karate Shotokan. „A fost un stagiu reușit din toate punctele de vedere, foarte util în dezvoltarea profesiei de antrenor, la finalul căruia am finalizat examenul de 5 DAN. Îmi aduc aminte cu plăcere momentul de acum 22 de ani, respectiv în anul 1995, când am obținut centura neagră, 1 DAN. Au fost 25 de ani de muncă asiduă în karate, ani în care am renunțat la multe din plăcerile vieții, dar care mi-au adus satisfacții enorme și aici mă refer la multiplele titluri de campion național, european și mondial de Karate Shotokan seniori, la distincțiile primite din partea Ministerului Tineretului și Sportului, respectiv Maestru al Sportului, Antrenor Emerit, Maestru Emerit al Sportului, la Decorația de Cavaler al Ordinului Meritului Sportiv din partea Președintelui României, la titlurile de antrenorul anului în județul Vâlcea și sportivul anului în județul Vâlcea din partea D.J.S.T. Vâlcea și nu în ultimul rând, gradul de 5 DAN. În final doresc să le mulțumesc pe această cale, în primul rând, foștilor mei antrenori, pentru tot ce m-am învățat, pe care cu respect, îi voi enumera în ordine cronologică: Ioan Dumbrăvescu, Dorin Cașmir, Cristian Măldărăscu, Darius Lixandra și nu în ultimul rând domnului Constantin Daneş. Mulțumesc Shihan Adrian Popescu Săcele, pentru cei 20 de ani de colaborare, mulțumesc foștilor mei colegi din Vâlcea și din țară, cu ajutorul cărora am progresat în Karate. Mulțumesc familiei mele și elevilor mei (foști și actuali), mulțumesc clubului Chimia Rm.Vâlcea, D.J.S.T. Vâlcea, Federației Române de Karate, Ministerului Tineretului și Sportului și nu în ultimul rând presei din județul Vâlcea, pentru că tot timpul a fost alături de mine pe parcursul celor 25 de ani de activitate în Karate Do. Încă odată, va mulțumesc tuturor ! Oss !” a declarat Paul Dinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *