ACS Şirineasa a spulberat la Petroşani cu 4-0 pe Millenium Giarmata şi echipa pregătită de Gabi Mangalagiu este lider în Seria C4, având punctaj maxim după şase partide.

Clubul vâlcean strămutat în judeţul Hunedoara şi-a definit clar intenţiile de promovare, reuşind al şaselea succes consecutiv în Seria C4, 4-0 cu Millenium Giarmata. Golurile au fost marcate de către   Ioniţă (25), Anghelina (35), Vezan (75) şi Cocină (82).  Trei vâlceni, Octavian Vasile, Lucian Iordache (căpitan) şi Ovidiu Popescu au fost titulari sâmbătă la Şirineasa, în timp ce alţi doi, Bogdan Lăzărescu şi Raul Horumbă au fost rezerve.

ACS Şirineasa fiind totodată şi calificată în faza a IV-a a Cupei României, în care va găzdui miercuri duelul cu secund-divizionara CS Mioveni.

Unul dintre artizanii succesului avut de ACS Şirineasa este şi antrenorul Gabi Mangalagiu, fostul atacant al Chimiei pregătind echipa şi sezonul trecut, când a reuşit salvarea de la retrogradare cu un lot modest şi bani foarte puţini. Acum, după ce clubul a fost preluat de omul de afaceri Nicu Sarcină şi mutat la Petroşani, echipa este transformată complet şi are parte de condiţii excelente. ”Este un început foarte bun de campionat, ne bucură acest lucru, iar echipa începe să se omogenizeze, se ştie că s-au adus în vară mulţi jucători. Avem şase victorii şi sper să avem rezultate în continuare.  S-a format un grup omogen la Petroşani, se sudează şi relaţiile de joc şi de prietenie, este o atmosferă foarte bună la echipă” a declarat antrenorul Gabi Mangalagiu.

După mutarea în Valea Jiului, la echipa de Liga a III-a  au mai rămas cinci vâlceni: Octavian Vasile, Lucian Iordache,  Ovidiu Popescu, Raul Horumbă şi Bogdan Lăzărescu.  Fost jucător la Chimia, antrenorul formaţiei ACS Şirineasa, Gabi Mangalagiu este şi el vâlcean prin adopţie, fiind stabilit de mulţi ani în oraşul de pe malul Oltului.

Echipa mutată la Petroşani este lider în Seria C4, având 18 puncte din 6 jocuri şi este secondată în clasament de CS U II Craiova, care are 14 puncte.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *