Atacantul vâlcean Florin Costea este în discuții avansate cu echipa de Liga a III-a ACS Șirineasa, care este lider în Seria C4 și evoluează la Petroșani.

După ce s-a pregătit aproape două luni în vară cu echipa cipriotă Othellos Athienou  (Liga a II-a),  Florin Costea a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea și este liber de contract. Cunoscutul atacant vâlcean a fost dezamăgit că şefii clubului cipriot nu i-au mai oferit contractul stabilit iniţial şi a refuzat să mai iscălească, preferând să revină acasă. Ajuns la 32 de ani, Costea nu mai este dispus să plece departe de Vâlcea, astfel că ACS Șirineasa este una din soluţii, mai ales că sponsorul Nicolae Sarcină îi poate îndeplini cerințele financiare.  Pe de altă parte, Adrian Mititelu insistă și el pentru a-l legitima pe atacant în Campionatul Judeţean din Dolj, la FC U Craiova 1948.

 Costea ia în calcul să joace pentru clubul lui Mititelu din iarnă.  ”Universitatea Craiova este echipa sufletului meu şi nu ascund faptul că mă gândesc să le dau celor de la FCU o mână de ajutor încă din această iarnă. Acum sunt liber de contract, deoarece una am vorbit la telefon cu cei din Cipru şi alta mi-au oferit când am ajuns acolo. M-am antrenat zi de zi, timp de două luni, şi am jucat în meciuri amicale, dar când să semnăm contractul, nu au mai fost corecţi cu mine.  Eu cred că pot să mai fac faţă şi la nivel mai ridicat, dar până la urmă FCU rămâne echipa sufletului meu” a declarat Florin Costea. Dacă va semna cu ACS Șirineasa, Costea va completa lista vâlcenilor care evoluează la Petroșani și pe care se mai află Octavian Vasile, Lucian Iordache, Ovidiu Popescu, Raul Horumbă și Bogdan Lăzărescu.

Florin Costea a evoluat ultima dată anul trecut la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a marcat cinci goluri în șase partide.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *