•  ACS Șirineasa a remizat sâmbătă la Lipova, scor 1-1 și echipa pregătită de Gabi Mangalagiu este lider în Seria C4, fiind neînvinsă după șapte etape.

  După șase victorii consecutive, Șirineasa a remizat sâmbătă la Lipova, scor 1-1 în disputa cu Șoimii. Doi vâlceni,  Lucian Iordache (FOTO) și Ovidiu Popescu au fost titulari sâmbătă la Șirineasa, în timp al treilea, Bogdan Lăzărescu a intrat pe finalul jocului. Cel mai bun jucător din startul de campionat, mijlocașul vâlcean  Octavian Vasile nu a putut fi folosit în  acest joc, fiind accidentat în jocul precedent de cupă, cu Mioveni,  când a simțit dureri la inghinali.

  Tot vâlcean, dar prin adopție este și antrenorul Gabi Mangalagiu, fostul atacant al Chimiei pregătind echipa și sezonul trecut, când a reușit salvarea de la retrogradare cu un lot modest și bani foarte puțini. Din vară,  după ce clubul a fost preluat de alți investitori și s-a mutat la Petroșani, echipa este transformată complet, are parte de condiții excelente și este principala favorită la promovare din Seria C4.

  „La Lipova a fost un meci cu o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, arțăgoși, cu execuții bune. Păcat că am luat gol dintr-o neatenție, anticipam că va fi greu să ținem ritmul după meciul de cupă cu prelungiri. După ocazii, parcă meritam noi să câștigăm, dar și ei au avut pe final situațiile lor, așa că puteam să și pierdem. Mergem mai departe, suntem tot în vârf, avem acum cu Craiova II, o contracandidată după cum se anunță. Partida se anunță dificilă, dar vrem să o câștigăm”, a declarat antrenorul Gabi Mangalagiu.

  După mutarea în Valea Jiului, la echipa de Liga a III-a  au mai rămas cinci vâlceni: Octavian Vasile, Lucian Iordache,  Ovidiu Popescu, Raul Horumbă și Bogdan Lăzărescu.  Fost jucător la Chimia, antrenorul formației ACS Șirineasa, Gabi Mangalagiu este și el vâlcean prin adopție, fiind stabilit de mulți ani în orașul de pe malul Oltului.

  Echipa mutată la Petroșani este lider în Seria C4, având 19 puncte din 7 jocuri și este secondată în clasament de CS U II Craiova, care are 14 puncte din 6 meciuri.   Șirineasa și CS U II se vor înfrunta etapa viitoare la Petroșani, meciul fiind programat pe 14 octombrie, de la ora 15.00.

  Tratative cu Florin Costea

  Vâlceanul Florin Costea (32 ani) este în discuţii cu echipa ACS Şirineasa, mutată în vară la Petroşani. După ce s-a pregătit în vară, timp de două luni, cu echipa cipriotă Othellos Athienou (Liga a 2-a), Florin Costea nu a ajuns la un acord şi a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea, fiind liber de contract. Pe fir a intrat recent ACS Şirineasa, dar, pe de altă parte, Adrian Mititelu insistă şi el pentru a-l legitima pe atacant în campionatul judeţean din Dolj, la FC U Craiova 1948. Florin Costea a evoluat ultima dată anul trecut la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a marcat cinci goluri în şase partide.  Vestea interesantă este că fostul atacant al U Craiova, Steaua și CFR Cluj va deveni în curând tată și nu mai este dispus să plece departe de casă. Deocamdată, atacantul se pregătește cu echipa de județ Viitorul Dăești.

  Mincă a ajuns la Petroșani
  ACS Șirineasa a legitimat săptămâna trecută doi portari, pe experimentatul Mihai Mincă și pe
  Ionuț Mihalcea. Gabi Mangalagiu rămăsese doar cu doi juniori pe postul de portar, după ce
  Iustin Teodorescu a refuzat să mai vină la echipă, deși semnase un contract și a apărat bine în
  câteva jocuri, iar Victor Gârlea s-a accidentat la meciul de cupă cu Mioveni.
  Mihai Mincă este un transfer important pentru Șirineasa, portarul evoluând în ultimii șase ani
  la CFR Cluj. După negocieri care au durat circa o lună cu oficialii clubului, experimentatul
  Mincă a semnat săptămâna trecută contractul și a debutat pentru Șirineasa sâmbătă, în
  deplasarea de la Lipova, scor 1-1. Al doilea portar care a semnat zilele trecute cu Șirineasa
  este Adrian Ionuț Mihalcea, care a evoluat ultima dată la o echipă de județ, în Capitală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *