După ce a demisionat zilele trecute de la echipa Internaţional Băleşti, antrenorul Dan Vasilică  a devenit începând de miercuri pe colega de serie ACS Şirineasa, liderul Seriei a 4-a. Este o mutare surprinzătoare luată de conducerea clubului care activează la Petroşani, ţinând cont că fostul antrenor principal, Gabriel Mangalagiu a obţinut rezultate excelente până acum în campionat, şapte victorii şi o remiză.

Şirineasa este lider detaşat în Seria a 4-a, cu opt puncte avans faţă de principala favorită la promovare, CSM Şcolar Reşiţa (22 de puncte faţă de 14), care are însă un joc mai puţin disputat. Internaţional Băleşti evoluează în aceeaşi serie şi se află pe locul 14, penultimul din serie, cu doar 4 puncte acumulate până acum.

Stafful tehnic al echipei din Valea Jiului devine unul stufos şi arătă astfel: Dan Vasilică (antrenor principal), Gabriel Mangalagiu, Damian Militaru (antrenori secunzi), Marin Tudorache (director tehnic) şi Robert Tufişi (antrenor cu portarii).

După ce a reuşit să promoveze pe Internaţional Băleşti în Liga a 3-a, Dan Vasilică a obţinut doar patru puncte în opt etape şi şi-a dat demisia după ce a primit oferta liderului ACS Şirineasa. Vasilică va debuta pe banca echipei din Petroşani sâmbătă, 21 octombrie, în deplasarea de la Ghiroda. Peste două săptămâni, pe 28 octombrie, este programat derby-ul seriei, ACS Şirineasa – CSM Şcolar Reşiţa.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *