Daca tocmai ai pus bazele unei afaceri, te poti numi un curajos antreprenor. Aceasta orientare profesionala nu este pentru oricine si, de aceea, trebuie sa te simti mandru de reusitele tale. Totodata, este necesar sa iti asumi faptul ca rezultatele, intr-un astfel de domeniu, nu vor aparea din primele luni, ci pe parcurs, fiind nevoie de implicare constanta si nenumarate ore de munca.

Iata 3 MITURI pe care NU trebuie sa le crezi, daca te afli la inceput de drum in antreprenoriat!

 

  1. Nu trebuie sa ai un program de lucru

Chiar daca se spune, tot timpul, ca detinatorii de business sunt proprii lor sefi si nu au ore fixe de mers la birou, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa ai deloc o organizare. Din contra, modul in care iti folosesti timpul poate dicta succesul sau esecul afacerii tale. Daca nu ti-ai dat seama pana acum, un program zilnic extrem de bine organizat este esential pentru un antreprenor.

De aceea, este indicat sa ai mereu laptopul cu tine, pentru a putea rezolva taskurile urgente, oriunde te-ai afla. In acest sens, intra pe https://www.laptopstrong.ro/incarcatoare-hp-116 si achizitioneaza-ti un incarcator, acesta fiind un produs esential pentru tine! In plus, fa diferenta intre timpul tau liber si timpul alocat afacerii, pentru a nu te extenua sau, din contra, pentru a nu avea impresia ca ai lucrat mai mult decat in realitate.

 

  1. Nu trebuie sa lucrezi la birou

 Este adevarat ca, odata ce ai propriul business, nu vei avea un loc de munca propriu-zis, spre care trebuie sa te deplasezi in fiecare zi lucratoare a saptamanii. Cu toate acestea, nu trebuie sa intelegi ca lucrul la birou nu este pentru tine. Din contra, chiar este recomandat sa aloci un spatiu special, in locuinta ta, pe care sa il transformi in biroul personal. Decoreaza-l dupa bunul plac, lumineaza-l cu leduri de la https://www.led-zone.ro/benzi-led, astfel incat sa iti alimenteze inspiratia si starea de spirit necesara rezolvarii taskurilor. Cu siguranta, productivitatea ta va creste, in acest fel.

 

  1. Nu depinzi de nimeni

 Intr-adevar, odata ce iti infiintezi un business, nu vei mai avea superiori in fata carora trebuie sa raspunzi. Cu toate acestea, nu trebuie sa crezi ca esti, in totalitate, pe cont propriu. O echipa puternica sta la baza oricarei afaceri, astfel ca investeste in oameni in care crezi si formeaza-ti un grup responsabil, alaturi de care sa iei decizii. In caz contrar, aceasta independenta totala te va duce in punctul in care nu vei avea oameni pe care te poti baza, iar businessul tau va avea de suferit.

Acestea fiind spuse, daca esti un proaspat antreprenor, nu te lasa influentat de numeroasele mituri si zvonuri privind acest domeniu. Chiar daca esti propriul tau sef, nu trebuie sa te complaci, ci sa te automotivezi si sa te autodepasesti! Lucrand intens si constant, rezultatele vor incepe sa apara!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *