Într-un joc în devans din etapa 6 a Ligii Florilor, HCM Rm. Vâlcea a obținut miercuri, la Cluj-Napoca, a patra victorie consecutivă în Liga Națională, trecând de Universitatea cu 32-27 (16-10). 

Echipa antrenată de Aurelian Roșca a dominat disputa de la un capăt la altul și a câștigat fără emoții cele trei puncte. Gazdele au ținut cât de cât ritmul până în minutul 27, când, la scorul de 10-12, Vâlcea a marcat de patru ori consecutiv și a intrat la cabine cu un avans liniștitor. Pe parcursul reprizei secunde, HCM și-a menținut constant avansul de 5-6 goluri pe tabelă, iar la fina s-a impus cu 32-27.

În urma acestui succes, HCM a urcat pe locul 3 în clasament, având însă un joc mai mult disputat. Următorul joc al echipei vâlcene este programat duminică, când, într-un joc în devans din etapa 8, va întâlni în Sala Rapid din Capitală pe liderul CSM București, marea favorită la câștigarea titlului.

În altă ordine de idei, conducerea clubului HCM a împrumutat-o pe extrema stânga Hermina Stoicănescu până la finalul acestei sezon la CSM Slatina. Jucătoarea poate reveni însă la Vâlcea și pe parcursul acestui campionat, în caz de nevoie.

HCM: Blazek, Razum – Glibko 6, Lopez 6, Gavrilă 5, Adespii 3, Mitrache 3, Florica 3, Krnic 2, Craiu 1, Băcăoanu 1, Tănasie 1, Vukcevic 1, Badea, Khouildi, Vasileuskaya. Antrenor: Aurelian Roșca 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *