Unika – 10 ani de experiență și tradiție românească

Anul acesta se împlinesc 10 ani de existență a unei firme românești care a reușit să îmbine cu succes tradiția cu modernismul. Profesioniștii firmei Unika reușesc să combine tehnicile moderne cu tradiția românească obținând produse net calitative ce denotă nu doar experiență, ci și pasiune pentru munca depusă.

Tradiție

La acest capitol se încadrează trei aspecte: experiența îndelungată, aplicarea motivelor tradiționale românești, realizarea unor produse clasice, în speță agendele.

Când ai o afacere, preferi să lucrezi cu oameni care își cunosc meseria, care fac totul cu pasiune și dedicație, care pun o bucățică din sufletul lor în acele produse pe care le realizează. Iar dacă dorești să dăruiești un cadou personalizat, clar vei alege produsele realizate de o firmă care este recomandată de experiență și calitatea produselor sale.

Alegând astfel de produse pentru partenerii tăi de afaceri ori pentru membrii familiei tale, le vei sugera respectul pe care tu îl ai, la rândul tău, pentru ei.

Aplicarea motivelor tradiționale românești pe agende a fost  introdusă pentru prima dată în România de către Atelierele Unika. Acest lucru denotă faptul că se dorește continuarea meșteșugului coaserii și broderiei moștenite de la femeile înțelepte de pe meleagurile țării noastre. Așa cum spune legenda, firele utilizate reprezintă structura lumii, iar simbolurile brodate pe pânza pentru ritualuri au putere magică.

Agendele sunt cadourile tradiționale pe care orice firmă le oferă partenerilor săi de afaceri. Diferența constă în faptul că Atelierele Unika oferă posibilitatea de a alege din 40 de culori de piele naturală și din peste 100 de nuanțe și texturi de piele ecologică, personalizând produsele comandate fie prin broderie tradițională, fie prin aplicarea unui timbru sec, prin print UV, prin folio sau emboss.

 

Modernism

Cu toate că vorbim de produse tradiționale, lucrate manual, tehnicile utilizate sunt moderne. Practic tradiția este reînviată cu ajutorul tehnologiei.

Experiența se transformă în perfecționare profesională prin prisma anilor de testări și producere de produse lucrate manual. Tehnicile folosite reprezintă factorul modern combinat cu experiența și tradiționalismul unei firme pur românești. Posibilitatea de a personaliza produsele alese reprezintă șansa de a oferi ceva unic, elegant, stilat, în pas cu moda.

Astfel dorințele clienților de a avea propriul logo în culorile concepute în manualul de identitate vizuală a brandului a determinat pe reprezentanții firmei Unika să introducă print-ul UV pentru coperțile realizate în atelier. O altă tehnică utilizată este cea a emboss-ului care reprezintă scoaterea în relief pe diverse tipuri de hârtie și cartoane, dar și pe coperți a unor cuvinte ori imagini. Tehnica cea mai cerută este cea a imprimării prin folio care constă în încălzirea prin presiune și căldură pentru a lipi folia de materialul care se dorește a fi imprimat, spre exemplu o agendă. Specialiștii Unika folosesc și imprimarea cu timbru sec care reprezintă procedeul prin care se obține imprimarea unui logo cald, prin apăsare.

Fiecare client poate opta pentru tipul de agendă pe care dorește să îl comande. Astfel există posibilitatea de a alege nu doar culorile și nuanțele de piele naturală și ecologică, ci și modelul de agendă. Spre exemplu, se poate opta pentru agende datate, nedatate ori combinate, printate săptămânal ori cu planner. Unele agende au și buzunare interioare ori suport pentru pix. Clienții pot comanda atât  agende și notesuri, cât și mape de birou, etui pentru instrumente de scris ori cutii personalizate care să se asorteze și să fie în pas cu moda.

 

Tradiția dusă la rang de perfecțiune

Munca și respectul față de meserie se reflectă în calitatea produselor realizate de către specialiștii Atelierelor Unika. Alegerea unor cadouri de final de an este mai ușoară acum. Fiecare companie pregătește cadouri speciale pentru angajații proprii, dar și pentru partenerii de afaceri. Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești o agendă brodată manual cu motive tradiționale românești pe care să fie inclus logo-ul firmei tale ori să fie imprimată denumirea companiei? Toate marile corporații aleg să comande astfel de produse pentru a arăta respectul și admirația pentru cei cu care lucrează, indiferent de poziția din cadrul companiei. Alături de o agendă personalizata 2018 specială, unică, se poate adăuga un etui pentru instrumente de scris ori o cutie personalizată.

Un astfel de cadou este ideal inclusiv pentru partenerii de afaceri din străinătate. Alegerea unei agende brodate manual, cu motive tradiționale românești va reprezenta o modalitate de a îmbina utilul cu plăcutul. Iar dacă alegeți să personalizați cu un mesaj aparte pentru persoanele respective, cu siguranță veți obține un plus în fața partenerilor de afaceri.

Așadar respectați-i pe ceilalți așa cum doriți să fiți voi înșivă respectați! Alegeți calitatea și experiența!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *