Liderul Superligii, Flacăra Horezu se pregătește la baza sportivă din localitate, cu gândul la promovarea în Liga a III-a.

În lotul pregătit de Adrian Popa și Bobi Verdeș au apărut doi jucători noi, mijlocașul de bandă stângă Victor Caliani (CS Afumați) și mijlocașul central Ovidiu Popescu (ACS Șirineasa – FOTO). În schimb, nu a rămas la echipă Adrian Codin, atacantul care s-a antrenat cu echipa în toamnă.

Sunt doi jucători valoroși, care o să ne ajute în acest retur de campionat. Este important că nu a plecat în această iarnă  niciun jucător de bază, ne așteaptă un retur dificil, vom lua fiecare meci în parte și abordăm cu maximă seriozitate fiecare joc. Trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru a ne îndeplini în vară obiectivul, promovarea în Liga a III-a” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa. Lotul Flacărei va susține și un cantonament la Hotel Alex din Horezu, programat în perioada 5-10 februarie.

Cum se știe, Flacăra are punctaj maxim în Superliga Vâlcea după 16 etape, fiind lider, cu cinci lungimi avans față de a doua clasată, Cozia Călimănești.  Superliga Vâlcea se reia pe 3 martie, cu meciurile etapei a 17-a.

Amicale Flacăra:

10 februarie, Craiova: U Craiova – Flacăra Horezu

14 februarie, Rovinari: Pandurii Tg,Jiu – Flacăra Horezu

17 februarie, Rm.Vâlcea: SCM Rm.Vâlcea – Flacăra Horezu

21 februarie, Bradu: Atletic Bradu – Flacăra Horezu

23 februarie, Vâlcea: Flacăra Horezu – Venus Independenței

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *