Liderul din Seria C4,  ACS Șirineasa este în plină perioadă de pregătire pentru startul returului, echipa vâlcenilor  Lucian Iordache, Raul Horumbă, Florian Pârvu, Octavian Vasile și Alex Marinoiu disputând și câteva amicale.

Șirineasa a perfectat deja câteva  transferuri importante, portarii Alin Sălăjan (Voința Săelele), Alex Marinoiu (SCM Rm.Vâlcea), fundașii Ionuț Neag, Dani Lung (Pandurii), mijlocașul Marian Stoenac (ambii Juventus București),  Florian Pârvu (Luceafărul), dar și atacantul Gueye Mansour. Senegalezul are 32 de ani și va locui chiar la Râmnicu Vâlcea, alături de una din nevestele sale, Ramona Popa, cu care are un băiețel, pe Mouhamed, care este legitimat la juniorii lui Hidro.  Vâlceanul Florian Pârvu revine astfel la ACS Șirineasa, echipă pentru care a evoluat și în prima parte a sezonului, după care s-a transferat în eșalonul secund, la Luceafărul. Acum, Pârvu revine în Valea Jiului pentru a pune umărul la promovarea echipei. Este în probe un alt vâlcean, Marian Ion, care în toamnă a evoluat la Metaloglobus.

Cu siguranță, oficialii clubului din Valea Jiului vor continua în perioada următoare campania de achiziții. Jucătorii pregătiți de Dan Vasilică vor pleca în cantonament din data de 7 februarie, cel mai probabil la Băile Felix.

ACS Șirineasa a terminat turul neînvinsă, acumulând 36 de puncte, cu 7 puncte peste a doua clasată, CS U II Craiova și 9 puncte peste principala contracandidată, CSM Școlar Reșița. Astfel, echipa pregătită de Dan Vasilică este principala favorită din Seria C4 la promovarea în eșalonul secund.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *