Național Râmnicu Vâlcea a obținut o victorie frumoasă sâmbătă la Reșița, 24-23 în disputa cu echipa locală CSU. Echipa Centrului Național de Excelență, pregătită de Marius Dănuleț și Ildiko Barbu este pe locul 8 în Seria B a Diviziei A.

Antrenorul principal Marius Dănuleț este mulțumit că fetele continuă evoluțiile bune în acest retur la Divizia A. ”A fost un meci foarte bun din partea fetelor, la fel ca precedentele, cu Mioveni și Timișoara, acum am și câștigat împotriva unei echipe puternice. Meciul a fost disputat, am condus pe toata durata lui, am avut și posibilitatea să ne desprindem. Este o victorie maritată și binevenită, atât ca exprimare în teren, cât și a moralului. De câțiva ani, Reșița face o treabă bună, victoria noastră este mai îmbucurătoare. Altfel stăteau lucrurile dacă la Mioveni câștigam, așa cum meritam și daca mai pun și alte puncte pierdute la limită în tur, cred că echipa noastră putea să aibă înca 10 puncte în plu și să fie în primele patru echipe. Dar, nu rezultatele contează la noi, ci modul de joc a copiilor. În retur, fetele au jucat foarte bine, la superlativ și sper să păstrăm acest trend ascendent, se muncește bine și fetele înțeleg că e nevoie de seriozitate maxima la fiecare antrenament și meci, ca să poți să crești valoric” a declarat Marius Dănuleț.

Național: Diana Ciucă, Ana Dulgheriu – Denisa Vîlcan, Carina Ciui, Daniela Marin, Ana Mincu, Ioana Bălăceanu, Irina Neacșu, Daniela Șchiopu, Corina Lupei, Roberta Stamin, Andra Moroianu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *