ACS Șirineasa și-a completat zilele trecute lotul cu un englez, Luke Tan Xian (19 ani), care evoluează pe postul de mijlocaș stânga.  Venit în probe la echipa pregătită de Dan Vasilică, englezul a impresionat prin calitățile sale, tehnica și viteza, astfel că a semnat un contract pe doi ani cu clubul condus de Alin Zgripcea.

La doar câteva zile după ce a semnat contractul, în Valea Jiului a apărut bomba. Luke Tann a câștigat un casting pentru a face reclamă la Adidas și va filma zilele acestea alături de superstarul Barcelonei, Leo Messi. ”Luke a plecat duminică de la Petroșani la Barcelona, firma Adidas plătește tot și merge să filmeze un spot nou, unu la unu cu Leo Messi. A dat probe printr-o agenție de publicitate din Anglia, a trecut prin foarte multe preselecții cu mingea să ajungă să filmeze acest spot publicitar lângă Messi. Jucătorul are calități extraordinare pentru România, chiar dacă nu a mai jucat la profesioniști, a terminat acum Academia, este micuț de înălțime dar foarte rapid și tehnic. Eu am o colaborare foarte bună cu președintele Alin Zgripcea, le-am trimis jucătorul în probe și acesta a convins” a declarat agentul jucătorului, Andrei Balmoș, care este stabilit în Anglia.

Englezul Luke Tan  este al doilea străin din lotul echipei de Liga a III-a ACS Șirineasa, după senegalezul Gueye Mansour. Echipa care activează în Valea Jiului este lider în Seria C4, fiind una din cele trei echipe neînvinse la finalul turului în Liga a III-a.  Deși este lider detașat în Seria C4, președintele Alin Zgripcea a condus o campanie de achiziții excelentă în iarnă, aducând în Valea Jiului jucători precum Mansour, Miron (Sepsi), Ispas, Honciu (ambii Chindia), Neag (Juventus), Stoenac (Deva), Lung (Pandurii) și Gârbiță (Craiova).

Lotul ACS Șirineasa pentru retur:

Portari: Miron Bogdan, Alin Sălăjan, Alexandru Marinoiu;

Fundaşi: Octavian Vasile, Ionuţ Gruia, Ionuţ Neag, Daniel Lung, Marius Ioniţă, Denis Ispas, Dudu Drugă, Andrei Dragu;

Mijlocaşi: Lucian Iordache, Ionuţ Zaina, Raul Horumba, Petre Bogdan, Eduard Frăţilescu, Marian Stoenac, Georgian Honciu, Marius Cioiu, Ovidiu Vezan, Alexandru Gîrbiţă, Narcis Cârlig, Luke Tan Xian;

Atacanţi: Gueye Mansour, Constantin Cocină, Albert Voinea, Răzvan Gunie.

Antrenor principal: Dan Vasilică

Antrenori secunzi: Damian Militaru, George Zima

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *