Toata lumea isi pretuieste telefonul, poate mai mult ca orice alt accesoriu sau bun. Ori in momentul in care se intampla sa se defecteze intervine panica si desigur absoluta nevoie de a remedia totul la perfectiune. Nu trebuie sa cazi in capcana celor care iti promit o reparatie mai ieftina pentru ca, ironic, vei ajunge sa platesti chiar mai mult – proasta calitate a pieselor va impune o schimbare in scurt timp.

Desigur ca nu este nici imposibil sa gasesti servicii de reparatie gsm la un altfel de standard. Se intampla spre exemplu la Glassgsm. Poti fi uimit de serviciile oferite, dar cert este ca odata ce ai descoperit acest loc ti-ai castigat si sansa de a repara smartphone-ul in cel mai impecabil mod cu putinta.

Ca o demonstratie a acestui fapt, iata si cum decurge o inlocuire display iPhone 6S spre exemplu. Fie ca esti sau nu din Suceava, acolo unde isi au sediul, pagina lor este prima ta „destinatie”. Practic vei gasi serviciul dorit, ti se va cere IMEI-ul si in functie de modelul smartphone-ului faci si comanda de piese, respectiv de display in acest caz. Pur si simplu te bazezi pe curier in a trimite telefonul la reparat, urmand sa intri in posesia lui prin aceeasi metoda.

Iata si detaliile care fac diferenta:

  • Trebuie sa stii ca maniera in care ti se repara telefonul spune multe despre cel care se recomanda a fi expert. Nu ai sa vezi urme inestetice pe telefon. Asta pentru ca la Glassgsm conteaza mai mult decat serviciul in sine, conteaza experienta oferita. Ei iti ofera poate mai mult decat te-ai astepta sa primesti; dupa ce vei intra in posesia telefonului iti vei da seama ca arata ca si nou, iar acesta este testul suprem in a defini serviciile de calitate.

 

  • Trebuie sa primesti garantie. In zilele noastre toate serviciile vin la pachet cu o garantie. Asa este si normal. Este evident ca vei cere si garantia unei reparatii gsm. Doar ca la Glassgsm nu ceri, ci primesti oricum. 90 de zile garantie la orice tip de reparatie, pentru a demonstra ca toti pasii parte din procesul de inlocuire a unui display sau a oricarei alte componente sunt respectati rand pe rand cu acelasi accent pe calitate.
  • Servicii complexe. Consultanta, rapiditate in executie, garantie si preturi excelente. Poate ca o mare parte dintre noi stie deja cu ce strategie te abordeaza unii; te fac sa ajungi in pragul disperarii, aduna mai mult stres spunand ca va costa foarte mult ce trebuie inlocuit. Dezamagirea nu are cum sa nu fie prezenta, cand tu aveai cu totul alte asteptari. De aceea, este de preferat a se gasi un service gsm care poate oferi servicii calitative la preturi decente.

Cat despre Glassgssm la acest capitol exceleaza din nou. Nu degeaba serviciile lor se raporteaza la orice utilizator, de oriunde din tara. Ofera consultanta, lucreaza cu transparenta. Costurile sunt uneori chiar prea mici pentru maniera in care echipa Glassgsm se dedica clientilor sai.

Asadar se poate sa existe un service gsm ce ofera calitate la preturi acceptabile. Se poate sa gasesti un loc in care simti ca ai parte de mai mult decat ai fi cerut, de respect, de dedicare, de profesionalism.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *