Pentru proprietarii de magazine de haine alegerea unui furnizor serios este într-adevăr o mare provocare. Se pleacă la drum cu planuri mari și îndrăznețe iar la un moment dat se ajunge în impas, iar întrebarea care apare este „Ce nu a mers?”. Răspunsurile pot varia, de la locația prost aleasă până la marfa de proastă calitate. Este firesc ca în prezent, având în vedere opțiunile nelimitate de a cumpăra haine, clienții să crească nivelul pretențiilor și să dorească calitate cumulată cu prețuri accesibile.

 

Colaboratori interni sau de peste hotare

În legătură cu posibilitatea de a alege între un furnizor străin și unul național, trebuie avute în vedere avantajele și implicit dezavantajele pe care le oferă fiecare opțiune în parte. Desigur că distribuitorii români de haine en-gros au câștigat detașat și nu este de mirare acest lucru. Standardele mai ridicate privind calitatea produselor, dar și o comunicare mult mai facilă care permite buna desfășurare a relațiilor comerciale – sunt criterii importante pentru antreprenorii români.

Nici timpul de livrare nu este deloc un element de ignorat, având în vedere că unele situații impun aprovizionări de urgență, ca urmare a fluxului de cumpărători. Acest lucru se întâmplă de obicei în perioada sărbătorilor, când clienții invadează magazinele, iar acest lucru are efecte simțitoare asupra nevoii prompte de a completa stocurile de haine.

Luând în considerare că totul are loc la nivel intern, implicit gradul de securitate crește simțitor. Acum, poate mai mult ca niciodată proprietarii de magazine apreciază ușurința cu care modalitățile de plată și de retur se desfășoară. Ar fi total incomodă corespondența internațională, având în vedere diferențele de limbă, de practici culturale în afaceri, dar și de fus orar atunci când ne referim la țările îndepărtate din Asia, spre exemplu. Și opțiunile reduse de verificare a furnizorilor internaționali fac că interesul antreprenorilor români să se orienteze tot mai mult către distribuitorii din țară.

Indiferent dacă sunteți în căutare de noi colaboratori pentru magazinul dumneavostră sau în căutarea primului distribuitor en-gros, o opțiune demnă de luat în considerare este Kokoa-Couture.

 

Ce oferă Kokoa-Couture clienților săi

Diversitatea, care se conturează în stiluri nenumărate. De la elegant la sport, de la vintage la modern – toate acestea le încorporează magazinul online de haine doar pentru femei, care a câștigat o mare popularitate în ultimii ani.

Cu siguranță dorința principală a tuturor proprietarilor de magazine este ca o gamă cât mai variată de cliente să le pășească pragul. În acest caz dorințele se cer a fi satisfăcute cu maxim simţ de răspundere. Nu trebuie să ne limităm la un singur stil vestimentar, spre exemplu cel casual. Mai ales când Kokoa-Couture pune la dispoziție rochii de seara en-gros, salopete, tricouri, cămăși, jachete și compleuri. Această gamă largă de produse este însăși definiția unei afaceri de succes.

Rochiile de seară pun în evidență feminitatea, fiind ideale pentru clientele care doresc să iasă din anonimat. Cele care nu se limitează la atât, pot extinde spectrul culorilor intense, alegând  o rochie roșie. Aplicațiile de dantelă sunt un element extrem de chic și la mare căutare de pasionatele de modă. În prezent, accentul se pune pe detalii care oferă personalitate unei ținute. De asemenea, culorile vii, croieli variate, materialele de calitate sunt reale puncte de atracție pentru femeile îndrăgostite de frumos.

Unele evenimente impun ținute mai sobre, dar aceasta nu este o problemă dacă te-ai asigurat că în stocul comandat un loc este rezervat compleurilor. Elegante și decente, sunt potrivite tuturor vârstelor. Și faptul că acestea vin în mărimi diverse face să mulțumească și pe cele cu forme mai voluptoase.

Tricourile nu lipsesc din colecția de haine a nimănui. Un tricou nou aduce un suflu nou garderobei fiecăruia. Așadar, cine ar putea rezista în fața tricourilor care se înfățișează clienților în cele mai neașteptate mesaje? Cu siguranță că nimeni, mai ales atunci când există posibilitatea oferită clienților de a alege tricoul cu mesajul sau imprimeul care se pliază cel mai bine cu personalitatea purtătorului. Altfel spus, care îl reprezintă și îi exprimă felul de a fi, poate chiar şi cu influențe rock.

De pe rafturile unui magazin nu trebuie să lipsească nici cămășile. Varietatea de modele care îmbină teieturile specific masculine cu croielile extrem de feminine este mereu apreciată de reprezentantele sexului frumos. Un loc aparte este destinat cămășilor cu imprimeuri florale sau cele animal print, dar și celor în stil retro.

Și jachetele, salopetele contribuie la completarea colecțiilor unui magazin catalogat ca fiind bine aprovizionat. În funcție de preferințe, acestea se găsesc în cele mai varii modele și culori, cu mâneci lungi sau 3 sferturi, simple ori cu imprimeuri florale.

Atunci când vine vorba de alegerea distribuitorului, criteriile de selecție trebuie să fie cât mai riguroase. Kokoa-Couture are o experiență de peste 8 ani pe piață, continuând să satisfacă și cele mai exigente cerințe ale reprezentantelor feminine. Calitatea înaltă, dar și prețurile avantajoase își pun amprenta tot mai pregnant asupra magazinelor de articole vestimentare destinate tuturor femeilor.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *