Victorie clară pentru Șirineasa

Cristi Dulca a obținut a doua victorie consecutivă pe banca echipei ACS Șirineasa. Formația care activează în Valea Jiului s-a impus vineri cu 3-0 în deplasare, la Craiova, cu CSO Filiași. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 20 din seria a IV-a a Ligii 3.
Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 9 al partidei, când Stoenac a reluat pe spate o lovitură liberă executată de pe partea stângă, peste portarul gazdelor, surprins de traiectoria luată de minge. Formația pregătită de Cristi Dulca și-a majorat diferența pe tabela de marcaj în minutul 52, când Tîru a întors doi adversari și a marcat cu un șut din marginea careului. Scorul final a fost stabilit de Gueye Mansour în ultimul minut al prelungirilor. Pentru prima dată în acest sezon, la Șirineasa nu a evoluat niciun vâlcean.
ACS Șirineasa rămâne lider neînvins în Seria C4, având 46 de puncte din 18 jocuri, fiind urmată de CS U II Craiova cu 35 puncte (18 jocuri) și CSM Lugoj cu 35 puncte (17 jocuri).

CSO FILIAȘI – ACS ȘIRINEASA 0-3 (0-1)
Au marcat: Stoenac (9), Tîru (52), Mansour (90-4)
ȘIRINEASA: Miron – Gruia, D. Lung (Neag 67), Ispas, Drugă – Stoenac, Honciu – Gunie, Zaina ( Frățilescu 78), Dragu (Cioiu 88) – Țîră (Mansour 72). Antrenor: Cristi Dulca.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *