Liderul Superligii Vâlcea, Flacăra Horezu a fost eliminată miercuri din sferturile Cupei României-faza județeană, după ce a pierdut la Alunu, după executarea loviturilor de departajare.

Cupa nu se dezminte și rămâne competiția surprizelor, în semifinale ajungând inclsuiv o echipă de Liga a V-a, al treilea eșalon județean! De departe cea mai bună echipă din Superligă, Flacăra, care are punctaj maxim în campionat după 22 de etape, s-a împiedicat miercuri la Alunu, în sferturile cupei! După 2-2 în timpul regulamentar și prelungiri, Oltețul a  câștigat cu 3-1 la loviturile de departajare! Ajunsă în play-out-ul Superligii, Alunu câștigase tot la penalty-uri și în runda precendentă, la Bărbătești.

Cozia Călimănești a mers mai departe în cupă, după ce a trecut pe teren propriu de Voința Orlești, scor 3-2. Astfel, după eliminarea Flacărei, echipa lui Vasile Ilinca devine principala favorită la câștigarea trofeului.

Oltețul Zătreni, echipă de Liga a V-a, a ajuns surprinzător în semifinalele cupei, după succesul lejer de pe teren propriu, 5-1 cu puștii de la SCM Rm.Vâlcea.  Zătreniul a eliminat în optimi pe Dăești, una din favoritele la disputarea finalei.

CS Mădulari completează careul de ași al echipelor calificate în semifinale, după victoria obținută în deplasare, 3-0 la Mihăești, pe terenul unei echipe care aspiră la promovarea în Superligă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *