Cupa Speranțelor, la a patra ediție!

CS Hidro Râmnicu Vâlcea și I Sport organizează cea de-a patra ediție a Cupei Speranțelor la fotbal pentru juniori, competitiție la care participă peste 1000 de copii legitimați la 80 de cluburi din toată țara.

Partidele se dispută pe terenuri cu iarbă, la Baza Sportivă Hidrolectra și la Stadionul Municipal din Zăvoi. Organizatori sunt antrenorii vâlceni care colaborează cu CS Hidro:  Bogdan Mihalache, Alin Savu, Cosmin Ursu. Adi Savu și Narcis Enăchescu (FOTO), primii trei fiind foști fotbaliști care au evoluat în primul eșalon.

În perioada 12-13 mai, cele două stadioane din Rm.Vâlcea vor găzdui jocuri la trei categorii de vârstă, grupele Under 7, Under 10 și Under 12.  În weekendul următor, 19-20 mai, competiția va continua cu grupele Under 8, Under 9 și Under 11.  Cluburile vâlcene care participă sunt cele două organizatoare, Hidro și I Sport, dar și SCM, Sarmigetica și FC Teleșpan.

Printre cluburile cunoscute la nivel national care vor participa la Cupa Speranțelor se numără Dinamo, CS U Craiova, Poli Timișoara sau FC Argeș.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *