Dumanska, Pricopi și Popa, anunțate oficial la Vâlcea!

HCM Rm.Vâlcea și-a anunțat azi oficial noul antrenor, pe Florin Pera (Dunărea Brăila), dar și trei din achiziții, Yuliya Dumanska, Andreea Pricopi (ambele SCM Craiova) și Ana Maria Popa (fostă Iuganu, CSM Roman).

Calificată în premieră în cupele europene, HCM Râmnicu Vâlcea și-a anunțat astăzi oficial noutățile din lot pentru sezonul viitor.  Astfel, după transferul anunțat inițial, cel al pivotului Marija Petrovic (Vardar  Skopje), clubul vâlcean a mai anunțat azi că a semnat cu portarul Yuliya Dumanska (FOTO), centrul Andreea Pricopi (ambele SCM Craiova) și extrema stânga Ana Maria Popa (SCM Roman). Din lotul care a încheiat actualul sezon au plecat de la echipă Natasa Krnic, Marina Razum, Sara Vukcevic, Ana Maria Tănasie și Carmina Manea.

După ce Gheorghe Sbora se retrage din activitatea de antrenor, noul tehnician principal al echipei va fi Florentin Pera, tehnicianul care a condus sezonul recent încheiat pe Dunărea Brăila.  Președintele clubului vâlcean, Petre Berbecaru este convins că, în noua formulă, HCM va fi mai puternică. ”HCM Râmnicu Vâlcea și-a conturat lotul de jucătoare pentru sezonul următor, bazându-se în mare parte pe jucătoarele care au contribuit la calificarea echipei noastre în cupele europene.  S-a avut în vedere ca lotul să fie completat cu jucătoare valoroase, componente ale echipelor naționale în țările din care provin. Astfel, a fost transferată Marija Petrovic de la Vardar Skopje, componentă a naționalei Serbiei, precum și trei jucătoare din naționala României: Yuliya Dumanska, Andreea Pricopi și Ana Maria Popa. Astfel, HCM dispune în sezonul viitor de 6 jucătoare componente ale naționalei de senioare a României, dar și de două handbaliste în lotul național de tineret! În această situație, este clar că scheletul echipei naționale de senioare a României este acum la Râmnicu Vâlcea. Sperăm într-o clasare pe podium seznul viitor, dar și într-un parcurs cât mai lung în Cupa EHF” a declarat Petre Berbecaru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *