Șirineasa se mută la Drobeta Turnu Severin!

După ce tratativele cu Primăria Petroșani au eşuat, echipa de Liga a II-a ACS Șirineasa se mută cel mai probabil la Drobeta Turnu Severin.

Deși clubul sponsorizat de firmele conduse de Nicolae Sarcină a investit anul trecut peste 50 de mii de euro în baza sportivă de la Petroșani și în această vară a depus cerere de închiriere contracost, consilierii locali au refuzat.  Astfel, oficialii echipei ACS Şirineasa caută alte soluții unde să joace echipa, cea mai probabilă fiind Drobeta Turnu Severin.

Dacă ar fi jucat în continuare la Petroşani, finanţatorul Nicolae Sarcină intenţiona să pună nocturnă, să refacă în totalitate baza şi să obţină licenţa pentru liga a doua.

Indiferent unde se va muta în această vară, echipa finanțată de Nicu Sarcină este una din favoritele la promovarea în Liga I, mai ales dacă FRF va decide ca din eșalonul secund să intre patru echipe. Deocamdată, conducerea clubului nu a anunțat dacă Cristi Dulca rămâne antrenor și nici nu a luat decizii în privința lotului de jucători. La echipă au terminat sezon și trei jucători vâlceni: Octavian Vasile, Luci Iordache și Raul Horumbă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *