De Sfinţii Petru si Pavel, la Păuşeşti Măglaşi  a fost sărbătorita floarea de tei

Devenit deja o tradiție, fiind la a zecea ediție, evenimentul intitulat ” Sărbătoarea Teiului” a atras sute de persoane dornice de distracție.

Pe scena construită  la căminul cultural din centrul localităţii toţi cei prezenţi la eveniment au încins hore și sârbe, aplaudând la scenă deschisă toți interpreții, pe melodiile cărora și-au petrecut împreună, cea mai frumoasă zi. Cel care a dat tonul evenimentului a fost chiar primarul comunei, Alexandru Dediu, care, la ora 18,00, așa cum era anunțat, a urcat pe scenă pentru a le ura bun venit tuturor. Alături i-au stat atât preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, viceprimarul localității Marcel Radi,  primarul localităţii Băile Olăneşti, Sorin Vasilache,  primarul localităţii Buneşti, cât și consilierii locali ai localităţii Păuşeşti Măglaşi. Alocuţiunile primarilor din localitățile vecine, dar și discursul președintelui de partid, deputatul Cristian Buican au avut menirea de a felicita administraţia locală atât pentru organizarea evenimentului, dar și pentru buna gospodărire a localității.

A plouat cu muzică şi voie bună

Chiar dacă ploaia a  venit în rafale puternice  în toate localităţile judeţului,  toţi cei prezenţi la eveniment s-au bucurat pe deplin de festivitatea dedicată sărbătoririi Zilei Comunei Păuşeşti Măglaşi . Manifestarea a debutat cu un spectacol artistic susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale Achim Popescu. Cu această ocazie, cetăţenii comunei, dar şi invitaţii au avut  parte de un program artistic susţinut în prima parte de Rapsodia Vâlceană, iar seara, începând  de la ora 18:00, pe scena amenajată la căminul cultural au susţine un program de muzică populară Andreea Bănică, Mihai Constantinescu, Claudia Ionaş, Olguţa Berbec şi Armin Nicoară. Cu ocazia acestui eveniment a avut loc  un moment de premiere a copiilor care au terminat anul şcolar cu rezultate bune şi s-a  acordat o diplomă de onoare Laurei Dabu, campioană naţională la haltere, originară din Păuşeşti Măglaşi. Evenimentul s-a încheiat seara cu un minunat foc de artificii.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *