Daniel Dimulescu: „Sportul te învaţă sa fii competitiv, dar corect şi onest”

 

 

Daniel Dimulescu încurajează cu fiecare ocazie proiectele cu tematică sportivă, care pot aduce un plus de atractivitate pentru tineri.

 

Primarul din Mădulari a fost el însuşi sportiv şi crede cu tărie că sportul şi disciplina pe care acesta o impune determină sănătatea unei societăţi. Pe lângă promisiunile făcute în campanie comunităţii în ceea ce priveşte investiţiile, speră să îşi ducă la îndeplinire şi această misiune asumată, acea de promovare a sportului: „Pe lângă investiţiile pe care le vom face în localitate, ne-am propus să dezvoltăm partea cultural-sportivă a localităţii. La echipa de fotbal vreau să atrag sponsori şi să gândim împreună un plan de dezvoltare atât pe plan sportiv, cât şi local. În localitate avem o bază sportivă pentru care încercăm să identificăm surse de finanţare în vederea modernizării. Astfel, pe lângă fotbal, încercăm să dezvoltăm şi alte sporturi. Copiii trebuie încurajaţi să practice un sport, îi ajută să fie mai sociabili, sa lucreze uşor împreună cu ceilalţi şi să înţeleagă ce înseamnă fair-play. Pe viitor am în plan organizarea unor competiţii sportive, unde vom înscrie echipe şi la nivel naţional. Trebuie să le dăm o ocupaţie copiilor, să-i determinăm să plece din faţa calculatorului. Sportul aduce nu numai distracţie si relaxare, te învaţă sa fii competitiv, dar corect şi onest”, spune Daniel Dimulescu

 

Profitul unei localităţi depinde de dezvoltarea economică

 

Pentru Daniel Dimulescu, a fi primar înseamnă, în primul rând, a avea viziune şi curaj. Este de părere că, aşa cum un antreprenor onest îşi drămuieşte atent resursele şi îşi investeşte întreaga energie în afacerea sa, un primar trebuie să găsească mereu echilibrul între cheltuieli şi venituri. „Vin din domeniul privat şi am o altă viziune, pentru mine profitul unei localităţi depinde de dezvoltarea economică. Cheltuielile primăriei sunt banii din bugetul local, colectaţi din taxe şi impozite, adică banii cetăţenilor, care, odată investiţi, trebuie atent valorificaţi, pentru că nu sunt ai mei. Veniturile primăriei reflectă buna funcţionare a administraţiei locale. La final, profitul constă în dezvoltarea comunităţii pe toate componentele vieţii oamenilor, şi în speranţa noastră la un viitor sigur şi bun. După doi ani la primărie cred că soluţiile sunt la îndemâna tuturor, atâta timp cât eşti cu adevărat interesat de rezolvarea unei probleme. Am pus accentul pe realizarea proiectelor de care localitatea Mădulari ducea lipsă. Pentru sport aş face multe, dar trebuie să identificăm sursa de finanţare”, a mai declarat social-democratul din Mădulari, Daniel Dimulescu.

 

Claudia Şchiopu

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *