Sufragerie MICA? Iata cum sa o mobilezi ca sa te bucuri de SPATIU!

Ideea ca ai nevoie de foarte mult spatiu pentru a te simti confortabil in propria locuinta nu este 100% adevarata. O locuinta de dimensiuni reduse poate oferi aceeasi atmosfera primitoare si calda ca o casa mare.

In plus, incaperile mici reprezinta si un avantaj din punct de vedere financiar. In primul rand, costurile de intretinere sunt accesibile, iar in al doilea rand, amenajarea si decorarea acestora poate fi facuta cu un buget mai restrans. De asemenea, prin intermediul pieselor de mobilier si a altor elemente ce tin de design-ul interior poti crea impresia unei camere mai spatioase si mai aerisite! Asadar, nu trebuie sa iti faci griji, ci doar sa te informezi asupra celor mai bune metode de a decora pentru a profita la maximum de spatiul pe care il ai la dispozitie!

 

Care sunt recomandarile specialistilor pentru un living functional de dimensiuni reduse?

 O prima masura care trebuie luata, pentru o atmosfera aerisita, este colorarea peretilor in nuante cat mai deschise si mai luminoase. Astfel, poti alege palete pastel ori neutre pentru pereti si tavan! Este bine sa nu acoperi geamurile cu draperii groase, ci sa permiti luminii naturale sa intre pe parcusul zilei. 

  • Pentru ca piesa de mobilier ce nu lipseste niciodata, reprezentata, de obicei, de canapea, sa nu ocupe foarte mult loc, alege un coltar de pe https://www.mobiladmd.ro/87-coltare, care este perfect pentru economisirea spatiului. Asezat langa perete, in loc de partea centrala a incaperii, acesta iti ofera o libertate mai mare de miscare! In plus, majoritatea modelelor sunt extensibile, asa ca pot fi transformate, cu usurinta, intr-un pat de ocazie atunci cand ai nevoie! In restul timpului, te poti relaxa linistit pe coltarul tau, fara sa te simti coplesit de supraaglomerarea sufrageriei! 
  • Masuta de cafea este o piesa de mobilier foarte utila si, impreuna cu canapeaua, constituie combinatia ideala pentru un living confortabil si functional. Pentru spatiile restranse, poti achizitiona de pe Mobiladmd un model cu un design inedit, care indeplineste perfect rolul pe care il are, fara sa ocupe prea mult loc! In functie de stilul de amenajare interioara pe care l-ai ales pentru locuinta ta, alege o masuta de cafea din lemn, sticla sau metal. 
  • Pentru ca o biblioteca ocupa destul de mult spatiu, poti renunta la aceasta piesa de mobiler. O poti inlocui, insa, cu o comoda subtire pe care poti aseza televizorul sau poti utiliza un suport de perete pentru si mai mult loc! Daca iti doresti sa asezi carti, fotografii sau obiecte decorative in aceasta incapere, monteaza rafturi in ordinea pe care o preferi, care vor oferi un aspect estetic foarte placut si modern!
  • Lumina este un alt element care poate influenta intr-o mare masura atmosfera din camera. De aceea, este recomandat sa apelezi la o sursa de lumina principala si alta secundar O plafoniera mica pe tavan este foarte potrivita, iar aplicele de perete ori spoturile led vor crea o ambianta placuta atunci cand iti doresti un aer mai intim. Este indicat sa eviti corpurile de iluminat voluminoase, precum candelabrele ori lampile cu picior. 

Daca trebuie sa amenajezi o sufragerie de dimensiuni reduse, tine cont de aceste sfaturi si creeaza-ti camera ideala, in care sa te poti relaxa in voie!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *