Liderul PNL, Cristian Buican îi cere preşedintelui CJ, Constantin Rădulescu să bată cu pumnul în masă la nivel naţional pentru ca Vâlcea să primească fonduri

Cristian Buican: „Reprezentanţii PSD-ALDE nu sunt interesaţi de problemele judeţului, iar cei judeţeni nu sunt în stare să bată cu pumnul în masă la nivel naţional”

 

Prin intermediul răspunsului la una din interpelările deputatului Cristian Buican, Ministerul Transporturilor transmite sec vâlcenilor că în anul 2018, niciun drum naţional ce tranzitează judeţul nu va beneficia de lucrări serioase de modernizare sau asfaltare. Buican susţine că este pentru al doilea an consecutiv de când Guvernele PSD-ALDE nu fac niciun demers serios de modernizare a vreunui drum naţional din judeţul Vâlcea, ceea ce denotă lipsa de interes şi incompetenţa factorilor guvernamentali faţă de problemele judeţului Vâlcea.

 

Buican: „De aproape doi ani de când se află la guvernare, coaliţia PSD-ALDE a uitat complet de judeţul nostru”

 

În opinia preşedintelui PNL Vâlcea, o altă cauză a lipsei de investiţii guvernamentale în modernizarea infrastructurii rutiere naţionale din judeţ este şi lipsa de forţă politică a decidenţilor judeţeni, care nu sunt în stare să îşi convingă colegii de la Bucureşti de necesitatea unor astfel de investiţii. Astfel, în afara celor 20.000 mii lei alocaţi pentru DN 67B, fonduri care oricum nu au fost cheltuite până acum şi care au slabe şanse să fie consumate în acest an, niciun alt drum naţional din judeţul Vâlcea nu beneficiază de lucrări de modernizare, în concordanţă cu necesităţile reale.
„De aproape doi ani de când se află la Guvernare, coaliţia PSD-ALDE a uitat complet de judeţul nostru. Nicio problemă a Vâlcii nu a fost rezolvată, fondurile pentru administraţiile publice locale sunt de la an la an mai mici, nicio situaţie de urgenţă nu a fost rezolvată, autostrada Sibiu-Piteşti este amânată pe termen nedefinit, nicio investiţie nouă guvernamentală nu a început. La fel este şi în cazul drumurilor naţionale, unde niciun DN din judeţ nu beneficiază de modernizare de doi ani. Este pur şi simplu un atentat la vâlceni, o mojicie fără margini. Reprezentanţii PSD-ALDE de la nivel naţional nu sunt interesaţi de problemele judeţului iar cei judeţeni nu sunt în stare să bată cu pumnul în masă la nivel naţional. Nu îi ascultă nimeni şi nu îi bagă în seamă. Este foarte trist pentru judeţul nostru, dar asta e realitatea” a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Ramona BĂLTEANU

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *