Flacăra Horezu debutează în Liga a III-a, sâmbătă, în Treapt (ora 11.00), în disputa cu Sporting Roșiori.

Singura reprezentantă a județului în fotbalul profesionist, Flacăra Horezu ia startul sâmbătă în Seria 3 din Liga a III-a.  Echipa vâlceană va juca pe teren propriu, în Treapt, cu Sporting Roșiori (Teleorman), un joc care se anunță echilibrat.

Pentru că regulamentele Ligii a III-a cer pe teren doi junior Under 20 și un junior Under 21, Horezu a adus în această vară mulți copii, pe care se bazează în viitorul sezon. În plus, la Flacăra sunt jucători cu experiență precum Matache, Popa, Dinu, Samson, Bobină sau Nistor, care pot face diferența.

Aflat la al doilea an ca antrenorat, Adrian Popa (30 ani) speră ca echipa sa să impresioneze și în Liga a III-a. ”Este o serie grea, cu echipe bune. Ne așteptă un debut greu, acasă cu Sporting Roșiori, o echipă care este de mult timp în Liga a III-a și trebuie să fim concentrați și pregătiți. Ne dorim să facem un joc bun și să începem cu bine în Liga a III-a. Obiectivul nostru este menținerea în Liga a III-a și sper să facem o treabă bună în sezonul viitor” a declarat antrenorul-jucător Adrian Popa.

Va promova în Liga 2 echipa clasată pe primul loc în serie, favorite părând a fi U Craiova 1948, ACS SR Brașov și Turris Turnu Măgurele. Vor retrograda ocupantele locurilor 13-16 din serie și cea mai slabă echipă clasată pe locul 12 din toate cele 5 serii. Se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate cu echipele de pe locurile 1-11. Turul Ligii 3 se va încheia pe 1-2 decembrie 2018, urmând ca sezonul să se reia pe 2-3 martie 2019. Ultima rundă, cea cu numărul 30, este programată pe 25-26 mai 2019.

Matache, argint la Euro de minifotbal

Portarul și totodată antrenorul secund al Flacărei, Florin Matache a obținut medalia de argint cu echipa națională la Campionatul European de minifotbal, desfășurat săptămâna trecută în Ucraina. În finala mare, România a pierdut duminică cu Cehia. ”Mache” a făcut un turneu final excelent, fiind decisiv în mai multe partide.

 

LOT FLACĂRA:

Portari: Florin Matache, Angelco Prvulovic, Robert Popa

Fundași: Samson Nwabueze, Dragoș Gheorghescu,  Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Răzvan Olteanu, Alex Butoi, Emil Bârziche,

Mijlocași: Adrian Popa, Alex Târș, Raul Nistor, Sebastian Bobină, Ionuț Simeanu, Radu Georgescu, Vali Munteanu, Vlad Bălan

Atacanți: Eduard Neacșu, Ionuț Neamțu, David Oprescu,

 

Seria C3, program etapa I, 25 august, ora 18,00:

ACS SR Municipal Braşov – AS FC Pucioasa

U Craiova 1948 –  Atletic Bradu

FC Voluntari II – CSM Flacăra Moreni

Turris Turnu Măgurele – Viitorul Domneşti

AFCM Alexandria – AFC Hermannstadt II

Flacăra Horezu – Sporting Roşiori 2008

AFC Astra 2 –  U Craiova 1948 II

Unirea Bascov – ACSO Filiaşi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *