Oficialii celor de la FC U Craiova 1948, echipa finanțată de către Adrian Mititelu și care activează în Liga 3, a ajuns la un acord cu Florin Costea (33 de ani), fostul ”decar” al Universității Craiova.  Vâlceanul s-a antrenat în ultima perioadă cu Viitorul Dăești și a fost pentru o săptămână și în Dubai.

”La Craiova am cunoscut cele mai frumoase momente și sunt foarte bucuros că am revenit aici. Sper ca, prin venirea mea, echipa să crească și să avem rezultate bune, să ajut la promovarea echipei. M-am antrenat zilnic în perioada de inactivitate, mă simt bine. sper ca în 2-3 săptămâni să intru în parametrii normai și să joc la nivel maxim.  Promovarea este principalul obiectiv, de aia am venit la Craiova, să mergem în Liga a II-a și de ce nu, peste doi ani să fim chiar în Liga I” a declarat Cioară, care a evoluat ultima dată anul trecut, la Energeticianul, în Liga a III-a. FC U își va disputa jocurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin și va fi adversara Horezului în Seria C3.

Fratele mai mic al lui Florin,  Mihai este în Dubai, acolo unde probbail va semna cu o echipă.  Mihai Costea are o cotă bună în zonă, după ce acum doi ani era golgheter în eșalonul secund, la Al-Ittihad Kalba.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *