La debutul în Liga a III-a, Flacăra Horezu a remizat sâmbătă  în Treapt, 0-0 în disputa cu Sporting Roșiori (Teleorman).

Flacăra Horezu a debutat în fața propriilor suporteri la Liga a III-a în disputa cu Sporting Roșiori, dar a ratat șansa să obțină victoria. Horezu a avut ocaziile importante ale jocului în prima repriză.  Mai întâi, Adrian Popa a reluat cu capul, dar mingea a fost salavată de pe linia porții. Apoi, în minutul 41, după un corner, arbitrul  a dictat penalty, dar căpitanul Nistor a ratat. În partea secundă, jocul a fost echilibrat, fără mari ocazii, astfel că s-a terminat 0-0.

Antrenorul-jucător Adrian Popa a debutat cinci juniori la Liga a III-a, iar în poartă a fost Robert Popa (15 ani). ”Orice punct este important, am obținut primul punct la Liga a III-a, este păcat că nu am câștigat, dar vor veni și victoriile. Am debutat cinci jucători la Liga a III-a, iar în poartă a fost un copil de 15 ani ” a declarat antrenorul-jucător Adrian Popa.

Flacăra are ca obiectiv menținerea în Liga a III-a, de unde  vor retrograda ocupantele locurilor 13-16 din serie și cea mai slabă echipă clasată pe locul 12 din toate cele 5 serii. Se vor avea în vedere doar rezultatele înregistrate cu echipele de pe locurile 1-11. Favorite peentru locul 1, singurul care asigură promovarea sunt FC U Craiova și Turnu Măgurele. În etapa a II-a, Flacăra va juca vineri, în deplasare, cu Hermannstadt II.

Flacăra: R.Popa – Samson, Cr. Munteanu, C. Dinu, Butoi – Nistor, Bobină – Ad.Popa, Simeanu (V.Munteanu), Georgescu – Neacșu (Neamțu)

 

Seria C3, rezultate etapa I:

ACS SR Municipal Braşov – AS FC Pucioasa  1-0

U Craiova 1948 –  Atletic Bradu   3-0

FC Voluntari II –  Flacăra Moreni   1-0

Turris Turnu Măgurele – Viitorul Domneşti   7-0

AFCM Alexandria – AFC Hermannstadt II   2-2

Flacăra Horezu – Sporting Roşiori 2008  0-0

AFC Astra 2 –  U Craiova 1948 II   1-1

Unirea Bascov – ACSO Filiaşi     0-0

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *