Nanu, antrenor la ACS Poli

Ştefan Nanu (49 de ani) este noul antrenor al echipei de Liga a II-a, ACS Poli Timișoara!

Nanu are 49 de ani şi a jucat la Electroputere Craiova, Farul Constanţa, Rapid Bucureşti, Vitesse Arnhem, Steaua Bucureşti şi Oţelul Galaţi, iar la echipa naţională a bifat şapte selecţii. Până în această vară i-a pregătit pe juniorii republicani de la SCM Râmnicu Vâlcea.

La începutul sezonului trecut, Ştefan Nanu a condus-o timp de două săptămâni, în timpul perioadei de pregătire, pe Pandurii Târgu Jiu. Nemulţumit de condiţiile de la echipa gorjeană, fostul internaţional a refuzat apoi să semneze un contract şi a mers la SCM Râmnicu Vâlcea. Cariera de antrenor a început-o la FCM Câmpina, după care a mai pregătit Minerul Motru (2010-2013), cu care a şi promovat în Liga a 2-a, şi Farul Constanţa (2014). În ultimii ani, Nanu a antrenat la juniori, în Olanda, la FC Ter Apel şi FC Emmen, şi grupa under 17 de la SCM Râmnicu Vâlcea.

După patru etape, ACS Poli are doar patru puncte acumulate şi ocupă locul 15 în Liga 2. În ultima etapă a pierdut cu 2-4 la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea. În weekend, echipa timişoreană joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 13:30, cu UTA Arad.

În primele trei etape, ACS Poli a fost antrenată de Ionel Ganea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *