Energeticianul scoate un punct mare în Trivale

Energeticianul a obţinut marţi un punct preţios, 0-0 în deplasare cu FC Argeş, una din pretendentele la promovare.

Marţi seara, în noctura din Trivale, echipa Energeticianul a plecat neînvinsă, 0-0 în disputa cu FC Argeş.  Energeticianul a avut un început de joc mai bun în deplasarea de pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, însă a cedat iniţiativa spre finalul primei părţi, iar în a doua repriză a jucat mai mult pe contraatac, fără să-şi creeze situaţii bune de a marca.

Cristi Dulca consideră remiza echitabilă, dar spune că vântul din repriza secundă a dezavantajat formaţia sa.  ”Ştiam că ne aşteaptă un meci greu în compania unei echipe de tradiţie a fotbalului românesc. Am întâlnit o echipă care are în componenţă mulţi jucători cu experienţă, fotbalişti pe care i-am antrenat şi în trecut, au şi un antrenor experimentat. Din păcate, în a doua parte a jocului a venit această ploaie şi rafalele astea de vânt care ne-au dezavantajat, pentru că ne propusesem să avem o posesie şi să jucăm prin construcţie la finalizare, am reuşit doar în anumite momente. Şi FC Argeş şi-a creat câteva ocazii de a marca. Ştiam că vor juca cu mingi lungi pe vârfuri pentru a câştiga mingea a doua. Ne-am pregătit pentru acest joc. Am avut şi noi o ocazie mare, dar, până la urmă, rezultatul este echitabil. Nu este uşor să joci contra vântului, altfel apreciezi mingiile”, a spus CristiDulca.

Antrenorul Energeticianului a vorbit şi despre lupta la promovare, acolo unde şi echipa sa este cotată cu şanse bune. ”Eşalonul secund este un campionat  extrem de puternic prin aceste echipe de tradiţie, U Cluj, UTA, Farul, FC Argeş. Păcat că nu promovează patru echipe. Este acum un campionat disputat şi fiecare meci este la un alt nivel faţă de campionatul trecut. Cred că lupta pentru promovare se va decide pe finalul sezonului. Noi avem ca obiectiv promovarea, însă nu e uşor să faci o echipă în cinci-şase săptămâni, chiar dacă am făcut transferuri bune. Trebuie puţină răbdare şi multă muncă. Sperăm încet, încet, să jucăm un fotbal de calitate şi să şi câştigăm”, mai spus Cristian Dulca.

Astfel, după cinci etape din Liga a II-a, echipa pregătită de Cristi Dulca  a ajuns la 10 puncte acumulate şi se află pe poziţia a 5-a.

Energeticianul: H. Moldovan – Tomozei (Stoenac 69′), D. Lung (cpt.), M. Ioniţă, Dragu – R. Enache (Cioiu 69′), C. Cristea – Al. Neacşa, C. Neagu, Nicoară – Vl. Rusu (C. Ionică 82′). Antrenor: Cristian Dulca

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *