Flacăra Horezu a învins vineri cu 4-1 pe Viitorul Domnești și a obținut primul succes în Liga a III-a.

Horezenii erau favoriți în acest joc, în fața unei echipe care încasase 13 goluri în primele două etape.

Profesorul Nistor a avut prima ocazie, dar voleul său nu a găsit ținta.  Deschiderea scorului a venit în minutul 12, când Cristi Munteanu a marcat cu capul, după o centrare de la Georgescu. Sebastian Bobină a făcut 2-0, cu un șut superb, de la 25 de metri. În finalul reprizei, antrenorul – jucător Adi Popa a ratat și el o ocazie mare.

În minutul 58, Radu Georgescu a obținut un penalty, pe care tot el l-a transformat cu siguranță și scorul a devenit 3-0.  Oaspeții au redus din diferență în minutul 61, când Cătălin Tănase a marcat un eurogol, cu un șut lobat peste portarul junior Robert Popa, ieșit mult din poartă. Urmează o fază frumoasă a nigerianului Samson, care, după ce driblează câțiva adversari, șutează puțin pe lângă poartă. În minutul 81, Ionuț Simeanu șutează de la 18 metri plasat și stabilește scorul final, 4-1.

Astfel, Flacăra Horezu obține primul succes în Liga a III-a și rămâne neînvinsă după trei etape. În schimb, Domnești pare din nou candidată certă la retrogradare, așa cum a fost și sezonul trecut, când deși a picat, a primit invitație de a continua la Liga a III-a. Pe banca ilfovenilor a stat fostul mare fotbalist Sabin Ilie, însă lotul Domneștiului este unul mult sub pretențiile Ligii a III-a.

FLACĂRA HOREZU – VIITORUL DOMNEȘTI 4-1 (2-0)

Stadion Treapt, spectatori 700

Au marcat: Cr.Munteanu 12, Bobină 24, Georgescu 59-pen, Simeanu 81 / C.Tănase 61

Flacăra: R. Popa – Samson, Dinu, Cr.Munteanu, Butoi – Olteanu (Gheorghescu 88), Bobină – Ad.Popa, Nistor (Simeanu 61), Georgescu – Neacșu (Oprescu 81).

Domnești: Pleșea – Baniță, Alexandru, Rădulescu, Fărâmă – Buliga, Tudor – Constantin (Pavel 54), Tănase, Dron – Obreja (Stan 27). Antrenor: Sabin Ilie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *