Cât de mult se pune preț pe serviciile de curățenie în zilele noastre

Dispunem de femei de serviciu pentru zone de birouri sau scări de bloc, dar pentru spațiul intim ne gândim că ne descurcăm și singuri. Încet dar sigur, în ultimii doi ani cel puțin, românii au devenit mai conștienți ca oricând că au nevoie de o mână de ajutor în ceea ce privește întreținerea și curățarea spațiului personal.

Muncesc mai mult, sunt mereu pe fugă și nu au timp de ceea ce cândva era chiar însăși ocupația unei gospodine. Acum femeile sunt mai emancipate, lucrează în domenii diverse cot la cot cu bărbații. Curățenia o fac de nevoie, de altfel ca și bărbații. Însă numai când mai au timp de asta, căci prioritățile zilnice sunt altele.

Un fenomen interesant ce a condus la popularitatea nișei de servicii curatenie Bucuresti însă și în alte orașe din țară de asemenea se referă la plecările frecvente la muncă în străinătate și dorința de curățenie generală. Iată cum se explică aceste situații.

Curățenia cea de toate zilele

Deși în aparență este un lucru banal, curățenia casei este relevantă. Nu doar vizual, însă din punct de vedere al sănătății, contează să existe o dezinfectare constantă. Poate că cei cu alergii frecvente la praf spre exemplu înțeleg cel mai bine nevoia de a menține mediul de activitate sau cel intim al casei în condiții impecabile.

Într-un mediu curat nu sunt șanse la fel de mari de contaminare, de transmitere a unor boli, de la simple atingeri ale unor suprafețe precum sistemul de deschidere al ușilor. Și mai importantă este curățenia la nivel de grup sanitar. Astfel de exemple pot continua chiar și cu situatii banale, întrucât fiecare lucru din jur impune atenție la un moment dat, întreținere etc. O floare este de decor, însă nemenţinută aceasta adună praf și impune desigur și ea o regulă de îngrijire.

Din perspectiva omului muncitor în fiecare zi, când la final de săptămână dispune de timp liber nu este însă exonerat de alte griji și de întreținerea casei. Astfel, curățenia cade pe ultimul loc. De aceea, serviciile de curățenie au început să își facă cunoscute avantajele, publicul apreciind desigur modul practic în care își poate petrece timpul liber, fără grija de a face curățenie.

Din perspectiva unora care pleacă din țară și revin pentru scurte perioade de timp o nișă de servicii complementară celor de curățenie par să fie o soluție ideală. Spre exemplu, cei de la Real Clean dispun de servicii de administrare a spațiilor. Aici se includ tot felul de opțiuni, de la colectarea de chirii și până la plata de utilități, de la menținerea spațiului, cu reparații și curățenie și până la plăţi sau consultanță privind închirierea/vânzarea unui spațiu, după caz.

Avantajele serviciilor de curățenie

Neîndoielnic există avantajul de a nu mai avea grija curățeniei. În timpul deplasărilor, în timpul programului obişnuit de activitate beneficiarul poate solicita realizarea curățeniei, urmând ca la întoarcerea sa totul să fie impecabil. Asta înseamnă să se eficientizeze timpul, profitând de serviciile moderne.

Un alt avantaj îl reprezintă faptul că toate cele necesare acestei misiuni pot fi în lista de sarcini a echipei de profesioniști. Cei de la Real Clean dispun de echipamente și de soluții profesionale, astfel încât pun la dispoziție serviciile complexe ale acestei nișe. Cu personal calificat la activ, este cert că rezultatul nu poate decât să încânte.

Disponibilitatea serviciilor de curățenie

Dacă te întrebi ce șanse ai să poți beneficia de astfel de servicii află că multitudinea de locații ale unor profesioniști de genul te avantajează. Însă dacă în urmă cu câțiva ani aceste servicii erau mai rar solicitate sau mai ales în sfera corporate, acum cererile sunt tot mai numeroase.

Trebuie spus că totul funcționează după un sistem bine pus la punct, pe bază de programări. Nu sunt omise cererile, însă dacă se amână o astfel de organizare, termenul la care va fi disponibilă echipa poate fi mai îndelungat decât este și răbdarea.

În orice caz, Real Clean, cei care de altfel au și setat anumite standarde în ceea ce privește nișa aceasta și modul de desfășurare a curățeniei, propune soluții complexe și servicii pe măsură. Asta nu poate fi decât o dovadă a faptului că publicul are astfel de nevoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *