Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate. Fiecare zi este o provocare estetică, de a găsi ținuta potrivită. Dar nici pantofii nu sunt mai prejos.

Despre reperele calitative pe care le are fiecare cu privire la alegerea de pantofi damaștim cu toții. Ne alegem încălțămintea pentru a deservi scopului practic, avem nevoie de confort și ideal ar fi să prezinte și rezistență. Poate că mai ușor este să rezumăm totul la calitate. Pentru cele cu gusturi sofisticate și prentenţii mai variate la această listă se adaugă și alte cerințe. Ne inspirăm din colecțiile de la pantoful-galben.ropentru a detalia care sunt pantofii vedetă ai sezonului.

 

Casual sau ce îți place să porți de zi cu zi

Stilul casual este unul destul de apreciat mai cu seamă pentru că cel mai adesea te definește. Nu îți dorești să fii banal, nici prea elegantă și totuși nici sport, astfel că termenul casual este echilibrul de care ai nevoie. În materie de încălțăminte acest concept este permisiv și aduce opțiuni diverse. În colecția de la Pantoful Galben spre exemplu vei găsi balerini, încălțăminte cu șireturi sau cu talpă înaltă.

Se disting aici pantofii sau sandalele cu toc, însă unul modest, robust și ce prezintă stabilitate. Modelele de încălțăminte propuse la această categorie sunt minimaliste, în tonuri calde.

 

Încălțămintea elegantă

Din când în când și în funcție de ce contexte apar trebuie să adopți o ținută elegantă și încălțăminte pe măsură. În acest caz vei ține cont de materiale pretențioase, cum ar fi pielea întoarsă, de detalii și accesorizari care fac din încălțăminte una mai complexă în design. Spre exemplu, se disting într-o astfel de categorie la Pantoful Galben pantofii simpli ca tipar – tip stilettos, cu toc subțire, cu vârf ascuțit – cu textură lucioasă, satinată.

De asemenea, sandalele ce combină diferite tipuri de piele ca textură sunt la fel de interesanți. Se disting de asemenea și culorile mai vibrante, tonuri mai vii, ce scot și mai mult în evidență încălțămintea. Pentru că trebuie să strălucești.

 

Încălțăminte cu platformă

Pentru femeile delicate, mici de înălțime, tocurile sunt ideale. Doar în teorie, căci în practică sunt destul de obositori pantofii cu toc în a fi purtați tot timpul. Alternativa lor sunt acei pantofi cu platformă. Aceștia au avantajul de a fi înalți, însă mult mai comozi, mai ușori. Sunt ideali mai ales pentru un lung șir de ore de petrecut pe tocuri, de aceea miresele în mod special se orientează spre o astfel de categorie de încălțăminte.

Ca aspect, platforma nu incomodează cu nimic și nu strică eleganţa unui pantof.

 

Ideal pentru vară

Sandalele sunt îndeosebi opțiunile de încălțăminte. Însă în colecțiile de la Pantoful Galben sunt aduse în prim plan și modelele cu perforații, cele care se potrivesc de minune cu cerințele de confort pe timp de vară.

De asemenea, pentru alte categorii de nevoi, Pantoful Galben dispune de încălțăminte sport, teniși, saboți sau pantofi de mirese. Aceeași sursă pune la dispoziție nu doar modele de încălțăminte pe care le vei adora, ci și mărimi diverse care să corespundă publicului larg.

 

Calitatea înainte de toate

O regulă importantă când vine vorba de încălțăminte apreciată pentru calitățile sale se referă la materialele folosite și la cum se îmbină acestea. Astfel, cusăturile menite să facă încălțămintea mai rezistentă ar trebui să se încadreze perfect în design. Alte detalii și accesorii trebuie să fie o completare și nu ceva prea mult. Desigur că pielea este baza, ca material ce întrunește toate calitățile urmărite.

Astfel de definiții înseamnă ceea ce Pantoful Galben oferă. Sunt colecții de încălțăminte create pentru a fi pe placul tuturor. În cadrul paginii oficiale se găsesc de asemenea și produse de îngrijire pentru ca pantofii aleși să îți fie parteneri de drum pe termen lung.

Alegerea încălțămintei înseamnă de fapt grija pe care o ai și o manifești față de propria persoană. Poartă ce îți stă bine, ce te avantajează, poartă ceea ce nu este doar o necesitate, ci și o demonstrație de stil.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *