Saltelele care îţi amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieţii oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îţi aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel şi fel de momente, jocuri, prietenii, şcoală, grădiniţă, dar şi somnul dulce care pe atunci nu prea îţi surâdea, dar pe care acum ţi-l doreşti înzecit. Stresul, oboseala, toate responsabilităţile de adult te fac să vrei să te întorci în timp, să te mai poţi bucura măcar o dată de micile plăceri ale copilăriei. Se poate spune că cei de la SaltelePrevi reuşesc să-ţi îndeplinească una dintre dorinţe şi anume somnul liniştit şi odihnitor. Iată câteva dintre saltelele lor cu care nu dau greş niciodată!

  1. Salteaua BlueRed Aquagel Memory-Foam

Deşi poate nu îţi dai seama, unele dintre simţurile tale rămân active în timp ce dormi. Te întrebi ce simţuri? De exemplu, mirosul. El este activ 24 ore, inclusiv în timpul somnului. Astfel, el poate fi unul dintre factorii care îţi disturbă odihna atunci când apar ,,miresme” neplăcute. Pentru a nu mai întâmpina această problemă, specialiştii de la Previ produc saltele care să împiedice apariţia obstacolelor din calea somnului de calitate. Datorită suprafeţei realizate din material tip Aura-Fresh, Salteaua Blue-Red Aquagel Memory-Foam îţi oferă nopţi liniştite, eliminând mirosurile neplăcute care pot apărea în jurul tău şi a celor dragi. Țesătura Aura-Fresh a fost dezvoltată pentru a elimina mirosurile, în loc să le ascundă sau să le acopere, rezultatul acestei tehnologii fiind un mediu fresh, propice somnului. Și acesta este doar unul dintre beneficiile pe care le aduce această saltea. Pentru a descoperi mai multe, poţi vizita site-ul.

  1. Salteaua SuperOrtopedică Medical MemoryAquagel Air-Fresh 14+2

Pentru o saltea de calitate, dar la un preţ rezonabil, o poţi alege pe aceasta. Iată câteva motive!

  • Suprafaţa saltelei este realizată din material tip Aloe Vera Fresh, ceea ce înseamnă că te vei bucura de o saltea fresh tot timpul;
  • Stratul de Memory-Foam cu inserţie de gel are proprietatea de a distribui căldura uniform pe toată suprafaţa saltelei şi menţine o temperatură plăcută şi de lungă durată;
  • Materialul Aquagel este obţinut folosind apa ca materie primă, de aceea saltelele aquagel sunt ecologice şi naturale;
  • Pentru că este o saltea ortopedică, coloana nu va fi afectată, prin urmare, salteaua este ideală pentru cei care suferă de scolioză, hernie etc;
  • Într-o saltea cu spumă de memorie, greutatea corpului este distribuită uniform pe toată suprafaţa, astfel putând să păstrezi o poziţie corectă pe tot parcursul nopţii.

 

  1. Salteaua SuperMinipocket Latex 3000

Curăţenia este aspectul de care te îngrijeşti cel mai tare? Acum, cu această saltea, poţi scăpa de griji. Suprafaţa realizată din material tip Cooler face ca salteaua să fie tratată împotriva acarienilor şi microorganismelor. Astfel, riscul apariţiei alergenilor este îndepărtat, iar tu nu vei mai avea niciun dubiu că dormi pe o saltea care îţi poate afecta sănătatea. Un alt avantaj este spuma de latex. Ea permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului. Mai mult decât, trebuie să afli că este o saltea cu arcuri individuale, adică sunt plasate într-un sac şi sunt total independente unul de altul. Te lăsăm să descoperi mai multe pe site!

Aşadar, somnul dulce al copilăriei poate fi recuperat chiar dacă acum eşti adult în toată regula. Trebuie doar să ştii ce tip de saltea să alegi, iar cei de la Previ oferă o varietate de modele de calitate. Unde mai pui că au şi oferte de neratat. Spor la cumpărături!

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *