Bebe Vasile a semnat cu Dăeşti!

Jucătorul de bandă dreaptă Octavian Vasile (27 ani) şi-a reziliat săptămâna trecută contractul cu echipa de Liga a 2-a ACS Energeticianul şi a semnat cu Viitorul Dăeşti, liderul Superligii Vâlcea.

Vâlceanul a fost unul dintre jucătorii de bază pentru echipa de la Petroşani în sezonul trecut, când s-a reuşit promovat în eşalonul secund, dar a fost tras pe linie moartă de fostul antrenor, Cristian Dulca, şi nu a prins niciun meci în această ediţie de campionat.

Vasile nu a stat mult pe tuşă, miercuri semnând un contract cu liderul campionatului judeţean Vâlcea, Viitorul Dăeşti, dar nu are drept de joc până în primăvară „Am mers la Dăeşti să mă pregătesc, oricum nu puteam juca până în iarnă. Îmi face plăcere să joc din nou lângă Robert Pârvu şi să îl am iarăşi antrenor pe Gabi Mangalagiu. Sper să îi ajut să promoveze şi din vară, Dăeştiul să aibă echipă de Liga a 3-a”, a anunţat Octavian Vasile. În cariera sa, Octavian Constantin Vasile a jucat în Liga a 2-a pentru CSM Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa.

Şi celălalt vâlcean din lotul Energeticianului, Lucian Iordache este pe picior de plecare de la Tg.Jiu, iar Dăeştiul şi Horezu stau la pândă pentru a obţine semnătura mijlocaşului central.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *