ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A APEI, DIN NOU ÎN JUDEȚUL VÂLCEA   

 

 

 

  • Peste 50 de participanți la reuniunea Comisiei IT&C a A.R.A. de la Băile Govora

 

În perioada 09-12 octombrie, în orașul Băile Govora din județul Vâlcea, s-a desfășurat reuniunea semestrială a specialiștilor IT/GIS/SCADA din cadrul companiilor de apă din România, organizată de Comisia IT&C a Asociației Române a Apei cu sprijinul logistic al Comitetului Teritorial Olt – Jiu și Apavil SA Rm. Vâlcea.

Sesiunea a fost deschisă de Gigi Preduș, directorul general al Apavil SA, care a adresat salutul de bun venit participanților și a făcut o scurtă prezentare a societății Apavil. În continuare, lucrările au fost conduse de Daniela Jaba – președinte al Comisiei IT&C, Thomas Roth – Secretar al Comitetului  Teritorial Olt – Jiu și Vasile Aurelian – Secretar al Comisiei IT&C.

Agenda reuniunii a cuprins tematici de actualitate, cum ar fi sisteme GIS/IT profesionale pentru operatorii de apă și canalizare; abordarea practică a cerințelor în domeniul securității cibernetice, pentru conformarea cu noile prevederi legislative GDPR și directiva NIS; producerea, managementul și arhivarea documentelor; NB – IoT – tehnologia potrivită pentru telecitirea contorilor de apă etc. De asemenea, participanții au prezentat modul de implementare a diverselor tehnologii la nivelul companiilor de apă la care își desfășoară activitatea, împărtășind colegilor din cunoștințele și experiența lor în acest domeniu complex și extrem de important.

Aceasta a fost, pe anul în curs, cea de-a doua întâlnire a unei comisii a Asociației Române a Apei în județul Vâlcea, prima fiind cea organizată, cu aproximativ o lună înainte, de Comisia de Comunicare – Relații Clienți a A.R.A. în colaborare cu Comitetul Teritorial Olt – Jiu și Apavil SA.

COMPARTIMENTUL MASS – MEDIA

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *