SCM Rm. Vâlcea a avut ghinion  marţi la tragerea la sorţi a meciurilor din turul 3 preliminar al Cupei EHF şi va întâlni pe  Ikast-Herning  (fostă FC Midtjylland).

Deşi avea variante mult mai accesibile în urna capilor de serie, SCM va juca contra uneia din cele 2-3 echipe pe care nu şi le dorea în această fază. Ikast a jucat în ultimele patru sezoane în grupele Ligii Campionilor, calificându-se în 2017 și 2018 între primele 8 formații ale Europei.

La Ikast-Herning joacă internaționalele daneze Louise Burgaard, Emma Friis, Sarah Iversen și Trine Troelsen, dar și alte jucătoare „străine” cunoscute: Sabine Englert (Germania), Tonje Loeseth, Stine Skogrand, Helene Fauske (toate Norvegia).

Echipa daneză va fi o adevărată piatră de încercare pentru Vâlcea, care are totuşi un moral foarte bun după două victorii cu CSM Bucureşti în startul acestui sezon.  este pe locul 5 în întrecerea internă, fiind în plutonul de frunte care cuprinde şase echipe.

Primul meci se va juca în Danemarca, pe 10/11 noiembrie, returul la Rm. Vâlcea, o săptămână mai târziu.

SCM a eliminat în turul 2 preliminar pe Kastamonu (Turcia), după o victorie clară la Rm. Vâlcea, 35-26 şi un eşec la limită în manşa retur, 20-21.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *