Dumitru Lovin și Iuliana Moise revin în conducerea ALDE Vâlcea. Fostul liberal Adrănel Cotescu a fost și el cooptat vicepreședinte al ALDE Vâlcea
  • Deputatul Ion Cupa din judetul Dolj va ocupa functia de presedinte și în cadrul filialei de la Valcea

                 

Marţi, 27 noiembrie, Biroul Politic Naţional al ALDE a aprobat componenţa Biroului Politic Teritorial interimar al organizaţiei de la Vâlcea. În ultima perioadă au existat dispute între președintele de la municipiu, Remus Grigorescu, vicepreședintele CJ, Adrian Bușu și deputatul Dumitru Lovin, care s-a soldat cu plecarea din funcția de președinte al filialei județene a deputatului ALDE, Dumitru Lovin. Însă, ALDE a stâns rândurile și în perspectiva următoarelor alegeri, partidul politic condus de Călin Popescu Tăriceanu a propus o nouă echipă la Vâlcea.

Au fost readuși în față și se vor ocupa de creșterea organizației județene, oameni vechi, ca de exemplu Iuliana Moise, cea care a fost primul candidat aflat pe lista de la Senat a ALDE Vâlcea. Totodată, fostul președinte Dumitru Lovin va reveni și el la „butoane”, însă nu în funcția de președinte, ci doar vicepreședinte. Tăriceanu a luat decizia ca frâiele organizației județene să fie în mâinile deputatului de Dolj, Ion Cupă, până se vor așeza lucrurile in filiala de la Vâlcea. De asemenea, a fost cooptat în partid și Adrănel Cotescu, fost PNL-ist.
Din această structură fac parte: deputatul Ion Cupă – preşedinte; Dumitru Lovin, Guţui Gheorghe, Moise Iuliana, Mihai Niţescu, Dumitru Gery Buşe, Ion Croitoru, Elena Caplea şi Marin Adrănel Cotescu – vicepreşedinţi; Stoica Vasile, Adrian Mitrache, David Ciobanu, Constantin Boriceanu, Florin Moise, Luminiţa Anton, Constantin Drăgulescu, Constantin Stoiculeasa, Remus Gabriel Sasu, Cornel Bercu, Constantin Gherghe, Augustin Frunzescu, Mihai Bănăţeanu, Ovidiu Petrescu şi Daniel Condescu – membri; Claudiu Nedelcu, Dragoş Gogoaşe, Traian Mihăilescu şi Maria Cornea – membri supleanţi.
Biroului Politic Teritorial interimar al ALDE Vâlcea va asigura buna funţionare a organizaţiei până la alegerile interne. De asemenea, va face pe plan judeţean toate pregătirile necesare pentru competiţiile electorale din anul 2019.

 

Ramona BĂLTEANU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *