Primarul municipiului Rm.Vâlcea, Mircia Gutău a anunţat că în scurt timp, Sala Sporturilor trece în administrarea Consiliului Local.

Prezent la Gala Sportului Vâlcean, edilul din Rm. Vâlcea a anunţat că se lucrează pentru îmbunătăţirea infrastructurii sportive din judeţ.  Primul pas este preluarea Sălii Sporturilor Traian, care trece în administrarea Primăriei Municipiului. „Este o trecere firească a Sălii Sporturilor către noi, sper ca în luna ianuarie să fie deja preluată, o vom amenaja la un standard european. Niciun antrenor, cadru auxiliar nu-şi va pierde locul de muncă, doar se schimbă pălăria. În spatele Sălii am preluat deja Arenele Traian, am investit acolo câteva milioane de euro şi va fi un loc de referinţă pentru municipiu, care va fi finalizat în august 2019” a anunţatMircia Gutău.

De asemenea, din anul 2020, Stadionul Municipal din Zăvoi va fi dărâmat şi va fi construit altul pe actualul amplasament. „S-a făcut studiul de prefezabilitate şi săptămâna viitoare va fi supus aprobării Consiliul Local. Avem promisiune fermă de la Ministerul Dezvoltării că în anul 2020 vom fi prinşi pe listă şi vom faceun stadion nou de 8-10 mii locuri, cu pistă de atletism.  Lângă terenul sintetic se va face un parc senzaţional” a anunţat primarul din Râmnicu Vâlcea.

Actualulstadion din Râmnicu Vâlcea, Municipal, are 12.000 de locuri, a fost inaugurat în 1946 şi modernizat în 2006.

Edilul a mai anunţat construirea a trei săli de sport pentru şcoli şi licee. „S-au construit trei săli de sport, una la Liceul Sanitar, una la Şcoala Generală  nr. 4 şi va mai fi una la Şcoala Henry Coandă. S-a mai modernizat sala de sport de la Punctul Termic din Ostroveni, care arată impecabil”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *