SCM Rm. Vâlcea a câştigat ediţia a X-a a Memorialului „Constantin Tită”, turneu de pregătire la care au mai participat Corona Braşov, CSM Slatina şi Gloria Buzău. Echipa pregătită de Florin Pera a obţinut victorii pe linie în cele trei jocuri, iar surpriza plăcută a turneului a fost CSM Slatina, care a învins Braşovul şi Buzăul.

Organizatorul, Asociaţia Handbalului Vâlcean Constantin Tită, prin Cezar Tită a oferit şi premii individuale. Astfel, Sorina Târcă (Braşov) a fost golgetera turneului, Yulyia Dumanska a fost cel mai bun portar, Alicia Fernandez a fost cea mai tehnică jucătoare, iar profesorul Gheorghe Sbora a primit o plachetă pentru merite deosebite la renaşterea handbalului vâlcean, după ce a calificat sezonul trecut echipa în Europa.

Antrenorul echipei vâlcene, Florin Pera consideră că CSM Bucureşti este favorită la câştigarea titlului, chiar dacă SCM are un avans de trei puncte. „Jocul nu a fost la nivelul aşteptărilor, ne-am confruntat în această perioadă cu o serie de probleme medicale, iar în cantonament am fost doar cu 12 jucătoare. Cu excepţia jocului cu Podravka, când am coborât direct din cantonament, am câştigat cele cinci jocuri, faptul că suntem pe primul loc în campionat ne dă moral. Ne dorim să creştem treptat, să revenim la forma care ne-a consacrat. Noi avem ca obiectiv podiumul, faptul că ne-am depăşit ce ne-am propus este un lucru pozitiv, dar trebuie să rămânem modeşti. CSM Bucureşti rămâne favorita la titlu, este echipa care se bate an la an la câştigarea Ligii Campionilor, chiar dacă are două jucătoare accidentate, avem şi noi absenţe” a declarat Florin Pera.

REZULTATE:

Vineri:

Corona Braşov – Gloria Buzău 24-23

SCM Rm. Valcea – CSM Slatina 25-20

CSM Slatina – Corona Braşov 23-19

SCM Rm. Valcea – Gloria Buzău 25-19

Sâmbătă

CSM Slatina – Gloria Buzau 26-22

SCM Rm. Valcea – Corona Brasov 25-24

CLASAMENT:

1. SCM Rm. Valcea 6 p

2. CSM Slatina 4 p

3. Corona Brasov 2p

4. Gloria Buzau 0p

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *