Dăeştiul îşi întăreşte defenisva


Liderul Superligii, Viitorul Dăeşti s-a reunit luni, la baza sportivă din localitate. Din lotul care a încheiat prima parte a sezonului nu a plecat nimeni, iar ca noutăţi sunt trei juniori împrumutaţi de la SCM Rm. Vâlcea, Târş, Spîrleanu şi Zamfir. În zilele următoare, antrenorul Gabi Mangalagiu mai aşteaptă 2-3 seniori care să completeze lotul Viitorului, printre care doi fundaşi centrali de la Liga a III-a, Achim (Atletic Bradu) şi încă unul de la Bascov. Cei doi vâlceni veniţi în noiembrie, Lucian Iordache şi Octavian Vasile au drept de joc începând din acest an.

Viitorul Dăeşti va disputa primul test la finele acestei săptămâni, contra echipei de Liga a III-a, Unirea Bascov.  În perioada 11-19 februarie, Dăeştiul va merge în cantonament într-una din staţiunile din judeţ.

După 17 etape din Superligă, Viitorul Dăeşti are patru puncte avans faţă de a doua clasată, Minerul Costeşti.   Dăeştiul este mare favorită la câştigarea Superligii şi ţinând cont că are un lot bun, are şanse mari de promovare la barajul pentru accederea în Liga a III-a.  Cel mai periculos adversar din zonă ar fi CSM Slatina, echipă care defilează în Olt, având mulţi jucători care anul trecut evoluau la Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *