Andreea Adespii: „Îmi este dor de handbal!”

Operată în vara trecută la ligamentele încrucişate, interul stânga de la SCM Râmnicu Vâlcea, Andreea Adespii (28 ani) aşteaptă nerăbdătoare clipa revenirii pe teren.

Jucătoare de bază la SCM Râmnicu Vâlcea, Andreea s-a accidentat la echipa naţională, în jocul Portugalia din preliminariile Euro. Interul echipei vâlcene traversa o perioadă foarte bună, care i-a adus şi convocarea în premieră la naţionala de senioare, dar ghinionul a făcut ca ea să se accidenteze grav, chiar la al doilea joc oficial pentru România.

Adespii este în perioada de recuperare şi în curând va reveni la antrenamentele echipei. „Recuperarea decurge bine, progresez de la o zi la alta, cu pași mici dar siguri. Am 7 luni de la operație și într-adevăr nu sunt unde credeam că voi fi la această dată, dar ținând cont de toate sincopele de care m-am lovit în perioada de recuperare privind vindecarea genunchiului, sunt foarte bine în acest moment. Recuperarea post-recuperatorie durează de regulă 6-9 luni, această perioadă variază de la un organism la altul, nu există o perioadă exactă. Recuperarea este una grea, poate cea mai grea perioadă din viața mea, cu multe obstacole, atât fizice cât și psihice, mai ales că stau departe de teren și de echipă” spune sportiva, care joacă la Vâlcea din anul 2014.

Interul stânga aşteaptă cu nerăbdare să revină pe teren. „De recuperarea mea se ocupă Emil Guiu, care este cel mai bun profesionist pentru mine, are răbdarea necesară pentru a mă îndruma în direcția bună și m-a ajutat să trec peste momentele dificile. În acest moment genunchiul reacționează bine, ligamentul se vindecă în parametri normali, fapt pe care îl datorez domnului doctor Melinte Răzvan. Sper ca în perioada următoare să revin cât mai repede pe teren, îmi este dor de handbal, este foarte greu să stau în tribune. Mulţumesc antrenorilor și conducerii clubului pentru susținerea acordată, pentru faptul că nu pun presiune privind revenirea mea pe teren, decât atunci când voi fi aptă 100%”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *