Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani. Studiourile de videochat concurează acum pentru a câștiga încrederea tinerelor, cărora li se oferă condiții de lucru excelente și remunerații peste așteptări. O listă ceva mai completă a avantajelor pe care le presupune angajarea în videochat este prezentată în rândurile următoare, conform cu informațiile furnizate de reprezentanții unui renumit studio videochat București – Luxury Studio.

Fără îndoială primul lucru care atrage la un astfel de job se referă la câștigurile considerate uriașe de cele care nu au ca alternativă decât angajarea pe un post remunerat cu salariul minim pe economie. Nu e de mirare, după cum menționează și reprezentanții Luxury Studio – aceste câștiguri pot ajunge la o medie de 3000-4000$ lunar, însă modelele de top pot să ajungă și la încasări de 3-4 ori mai mari. Avantajele nu se rezumă însă doar la aspectul financiar.

Ce alte beneficii presupune jobul de model în videochat?

Programul de lucru flexibil este un alt aspect care reușește să atragă tinerele spre o angajare la un studio videochat Bucuresti precum este Luxury Studio. Încă de la prima întâlnire, de la interviu, acestora li se explică faptul că își pot alege turele în care să lucreze, zilele în care vor fi active, dar și zilele libere. În acest fel se vor asigura de faptul că nu vor fi neglijate aspecte importante ce nu țin neapărat de sfera profesională. Cele care au deja întemeiate familii, care au copii sau care își doresc să finalizeze studiile nu au astfel niciun motiv de îngrijorare că jobul de model videochat le-ar incomoda în vreun fel.

Cadrul de muncă este perfect legal. Chiar dacă unii ar putea pune sub semnul întrebării legalitatea acestui domeniu de activitate, reprezentanții Luxury Studio spun că doar așa-zisele studiouri, care în fapt nu sunt studiouri decât cu numele, nu oferă condiții depline de legalitate. În cadrul studioului menționat totul se desfășoară în conformitate cu normele legislației din România, modelele având la dispoziție chiar și contabil sau jurist pentru a le ajuta să gestioneze cât mai eficient câștigurile obținute.

Condiții de muncă deosebite. După cum menționam inițial, studiourile de videochat se întrec în oferte care mai de care mai atractive, acestea incluzând de asemenea numeroase avantaje la capitolul condiții de desfășurare a activității. În cazul Luxury Studio, spre exemplu, modelele sunt întâmpinate de camere amenajate luxos, cu decoruri moderne, care se potrivesc oricăror preferințe. În plus, tot ceea ce ține de tehnologie aparține noii generații, tocmai pentru ca modelele să poată desfășura fără vreun fel de problemă conversațiile online cu membrii platformelor de videochat.

Sprijin din toate punctele de vedere. Dacă anterior au fost menționați contabilul și juristul care stau la dispoziția modelelor cu sfaturi pentru o mai bună gestionare a câștigurilor, în cadrul Luxury Studio sprijinul acordat nu se rezumă doar la atât. Este vorba în fapt despre o întreagă echipă dedicată modelelor, care include stilist și make-up artist, trainer profesional, fotograf și chiar și asistent IT. În acest fel, indiferent de situația cu care se confruntă un model la un moment dat, va găsi suportul necesar.

Discreția este desigur garantată – identitatea modelelor este protejată, acestea având posibilitatea de a alege cu cine doresc să converseze, dar și platformele de videochat pe care vor fi vizibile.

Bonusurile acordate periodic și concursurile organizate în cadrul studioului Luxury Studio din București vin ca o completare a tuturor acestor beneficii. Mai multe informații pot fi aflate chiar de pe site-ul oficial LuxuryStudio.ro.

Care sunt cerințele pentru angajare?

Având în vedere beneficiile anterior menționate, cele interesate ar putea crede că și cerințele la angajare sunt destul de înalte. În fapt, după cum demonstrează Luxury Studio, nu există condiții referitoare la aspect fizic sau experiență deținută în domeniu. Ceea ce contează, după cum se specifică și în cadrul site-ului, se referă la vârsta minimă de 18 ani, cunoștințe de limba engleză, seriozitate și ambiție. Aspectul fizic trebuie să fie unul plăcut, însă nu există vreo limitare din acest punct de vedere, întrucât preferințele membrilor platformelor de videochat sunt foarte diverse.

Punând în balanță beneficiile dar și așteptările, cerințele ce trebuie îndeplinite de către modele, se pare că angajarea în videochat poate aduce reale avantaje celor care aleg această cale. Cele interesate pot obține mai multe informații de la reprezentanții studioului de videochat din București care ne-au oferit aceste lămuriri – Luxury Studio.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *