RAREŞ BOGDAN, ÎN VIZITĂ LA RÂMNICU VÂLCEA, IMEDIAT DUPĂ ANUNŢUL OFICIAL AL CANDIDATURII LA EUROPARLAMENTARE: „MIE PRESA MI-A DAT TOTUL. NU AM VENIT ÎN PNL SĂ IAU NIMIC, VREAU SĂ DAU”

Ieri, 14 martie 2019, jurnalistul Rareş Bogdan a fost anunţat oficial candidatul de pe prima poziţie a PNL la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai. Astăzi, Rareş Bogdan a ales să fie prezent la Râmnicu Vâlcea, să dea startul strângerii de semnături pentru susţinerea listei PNL, alături de europarlamentarul Daniel Buda, preşedinte al PNL Cluj și a parlamentarilor vâlceni Cristian Buican și Romulus Bulacu. În cadrul unei conferinţe de presă, Rareş Bogdan şi-a explicat decizia de a intra în politică, în PNL: „După 15 de ani de presă locală şi naţională, zilele trecute au fost poate cele mai grele din viaţa mea, pentru că a trebuit să iau o decizie extrem de grea, pentru că mie presa mi-a dat tot, bunul Dumnezeu mi-a dat ca în presă să am absolut tot: cariera, cunoaştere şi încrederea oamenilor. Voi intra într-o zonă extrem de grea şi complet nouă pentru mine, prin prisma disciplinei de partid pentru care voi face eforturi să o respect întru-totul. Am fost un om extrem de liber, sper să pot rămâne în continuare cât se poate de liber, dar mă voi adapta şi sper să am succesul pe care l-am avut în presă, şi în politică. Nu am venit la PNL să iau nimic, vreau să dau, să intru într-o echipă. Nu vreau nicio funcţie în PNL, m-am înscris ca simplu membru la Sectorul 1 Bucureşti, așa cum puteam să mă înscriu la Cluj sau la Râmnicu-Vâlcea”, a declarat Rareş Bogdan, la Râmnicu Vâlcea.

Rareş Bogdan, despre combinatul Oltchim: „Din punctul meu de vedere este o tragedie”

Rareş Bogdan a mai declarat, în conferinţa de presă, că a răspuns invitaţiei de a veni la Râmnicu Vâlcea, pentru că îl leagă multe lucruri de judeţul Vâlcea, în special emisiunile care aveau ca subiect combinatul Oltchim: „Pe mine mă leagă mai multe lucruri de Vâlcea, mă leagă o campanie extrem de dură în primii mei doi ani de presă la Realitatea TV, pentru platforma Oltchim. Am realizat emisiuni la vremea respectivă, atât pe platforma chimică cât şi în faţa Consiliului Judeţean. Din punctul meu de vedere este o tragedie. Îmi amintesc cum ne promiteau unii că deschid Arpechimul, cum se va întâmpla, cu se va retrage PCC-ul, etc. Şi îmi mai amintesc de Govora, unde veneam cu părinţii mei înainte să plecăm la mare. În rest, o apreciere pentru oamenii de aici”, a mai spus Rareş Bogdan. Apoi, jurnalistul a continuat să prezinte planurile PNL-ului pentru alegerile europarlamentare și cum să scoată coaliţia PSD-ALDE-UDMR de la guvernare.

Totodată, europarlamentarul Daniel Buda şi-a prezentat activitatea desfăşurată în Parlamentul European în mandatul care a ajuns la final. Cei doi candidaţi vor sta vreme de zece ore în judeţul Vâlcea, timp în care vor participa la strângerea de semnături atât în municipiul Râmnicu-Vâlcea, cât şi în municipiul Drăgăşani. Vizita politicienilor se va încheia cu o întâlnire la Teatrul Anton Pann, la care vor participa toţi primarii, viceprimarii, parlamentarii vâlceni, dar şi consilierii locali şi judeţeni ai PNL Vâlcea.

Ramona BĂLTEANU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *