Martie dă tonul trendurilor din 2019! AFLA ACUM ce rochii se poartă în sezonul cald!

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite. A venit primăvara, iar acum e momentul perfect să scoți din garderobă rochițele subțiri, înflorate și, desigur, foarte chic. Însă știi care sunt tendințele pentru anul 2019? Dacă nu, aruncă un ochi pe sugestiile noastre:

1. Rochiile lungi sau scurte cu aplicații florale

Martie înseamnă culoare, pomi înfloriți, natură și multă, multă viață. Acest lucru trebuie să se reflecte și în ținuta ta, așa că rochiile cu motive florale sunt, și în acest an, în topul alegerilor marilor brand-uri producătoare de haine. Dacă nu știi de unde să achiziționezi una, îți sugerăm noile rochii din magazinul online Lafemme, care mai de care mai frumoase și mai atrăgătoare, astfel că vei putea alege dintre o sumedenie de modele potrivite pentru tine.

Acest tip de piesă vestimentară nu se va demoda niciodată, tocmai datorită faptului că rochiile pentru zi cu motive florale exprimă viață, veselie. Să nu mai vorbim și despre faptul că sunt haine în care te simți confortabil și care îți oferă și un aer elegant, stilat. Fie că mergi la job, la școală, în oraș, rochia cu detalii florale va fi, întotdeauna, o alegere inspirată.

2. Rochiile din materiale transparente

Aici nu ne referim la modelele vulgare sau exagerate, ci la rochiile care sunt confecționate din materiale fine și care lasă la vedere, discret, unele părți ale corpului. Poate fi vorba de o rochie din dantelă, voal sau un alt tip de material cu o transparență delicată, care îți vor oferi un aer misterios și seducător.

3. Rochiile cu crăpătură

Dacă ești o femeie rafinată și nu îți plac rochiile cu decolteuri prea adânci, atunci rochia cu crăpătură este cea mai potrivită pentru tine. Ce este mai frumos decât să lași descoperit, într-un mod discret, piciorul lung și subțire? Acest tip de rochie este extrem de rafinat, deoarece dezgolește atât cât trebuie și mai ales o parte a corpului care este extrem de senzuală. De multe ori, rochia cu crăpătură pe un picior este considerată mult mai sexy decât rochia foarte scurtă sau rochia cu un decolteu prea adânc. Desigur, totul ține de percepția fiecăruia.

4. Rochii din materiale vaporoase și fluide

Dacă vrei să te simți bine în pielea ta, fără să fii încorsetată într-o rochie sofisticată și greu de purtat, atunci rochiile fluide, din materiale ușoare sunt alegerea ideală. Fie că sunt din voal, fie că sunt din saten, rochiile sunt extrem de elegante și feminine. Se poartă nuanțele de nude, alb, negru, însă dacă ești o tipă îndrăzneață, poți apela și la o culoare intensă care să te facă remarcată.

În final, un lucru este important: ca rochia pe care o porți să îți exprime în totalitate personalitatea! Ținuta este cartea de vizită a oricărei femei, astfel că dacă vrei să impresionezi sezonul acesta, trebuie să îți faci bine temele și să alegi cu atenție piesele vestimentare pe care le vei purta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *