Cu Gutău la braţ, PSD Vâlcea ar putea obţine un scor istoric la europarlamentare

Pe 28 martie, preşedintele PSD- Liviu Dragnea a anunţat protocolul de colaborare cu preşedintele Partidului Ecologist Român- Dănuț Pop şi liderul PNŢCD- Aurelian Pavelescu. Alianţa pentru europarlamentare este una cât se poate de oportună pentru PSD Vâlcea, mai ales că cea mai puternică organizaţie PER din ţară este cea de la Râmnicu Vâlcea. Cu Gutău la braţ, Constantin Rădulescu ar putea obţine un scor istoric pentru PSD în judeţul Vâlcea, la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Cuvântul lui Mircia Gutău a cântărit serios în luarea deciziei de colaborare la nivel naţional, mai ales că la Vâlcea alianţa funcţionează încă de la preluarea mandatului, din vara anului 2016: „Mă bucur că am reuşit să facem acest protocol, noi colaborăm foarte bine de trei ani. O să vedeţi o mobilizare exemplară a partidelor noastre la Vâlcea şi scoruri mult mai mari ca ale adversarilor noştri. Este adevărat că am avut un cuvânt de spus în luarea acestei decizii pentru că PER Vâlcea este o filială foarte puternică” – a spus Mircia Gutău.

Constantin Rădulescu: „PSD și PER au arătat în Vâlcea ca atunci când faptele bune sunt singura preocupare a liderilor colaborarea poate fi una excelentă!”

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu şi-a exprimat public mulţumirea de faptul că îl va avea coleg de campanie pe primarul Mircia Gutău, cu care colaborează foarte bine de trei ani: „PSD ŞI PER au arătat în Vâlcea ca atunci când faptele bune sunt singura preocupare a liderilor colaborarea poate fi una excelentă! Mircia Gutău este un om de onoare, un primar profund ataşat de comunitate şi un caracter deosebit iar susţinerea pe care ne-am acordat-o reciproc a fost, este şi continuă să fie pentru binele oamenilor şi pentru a face fapte bune pentru vâlceni! PSD şi PER au consfinţit şi la nivel naţional o alianţă a binelui! Alături de Mircia Gutău, Sebi Veţeleanu şi toţi colegii de la PER Vâlcea sunt convins că vom arăta vâlcenilor că politica atunci când se face cu respectarea angajamentelor, cu onoare şi cu preocupare pentru a face investiţii destinate binelui comunităţii, este de fapt politica binelui general şi faptelor bune pentru oameni! Împreună cu toţi colegii mei din PSD Vâlcea, alături de aliaţii noştri vom rămâne alături de oameni şi ne vom ţine de cuvânt!”, a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Astfel că, cu o mobilizare exemplară a activelor de partid a celor trei formaţiuni, este de aşteptat ca PSD să obţină chiar şi peste 50% din voturile electoratului.

Ramona BĂLTEANU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *