În ziua de 1 Mai, în localitatea vâlceană Măciuca, se va desfăşura cea de-a VIII-a ediţie a competiţiei de ciclism Bike Fest Damila Măciuca. Competiţia organizată de Damila în parteneriat cu Fundaţia Dumitru Drăghicescu este înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Ciclism. La această ediţie se vor desfăşura 2 curse: cursa MTB – 65 km, cu start din Drăgăşani la ora 10:00 şi cursa de  şosea – 35 km, cu start din comuna Măciuca la ora 10:30. Ambele curse vor avea punctul de sosire în comuna Măciuca, localitatea unde societatea Damila îşi are sediul social. 

“Competiţia de ciclism Bike Fest Damila Măciuca are drept scop promovarea unui stil de viaţă sănătos, reducerea inegalităţilor sociale dintre mediul rural  şi mediul urban, precum  şi punerea în valoare a farmecului podgoriilor Drăgăşani  şi a zonelor rurale adiacente localităţii.   De aceea, participarea la această competiţie nu implică nicio taxă de participare, ci numai entuziasm  şi bună dispoziţie” a declarat Daniel Remus Niţu, directorul general Damila. 

Organizatorii aşteaptă participarea a peste 250 de iubitori de ciclism, de toate vârstele, profesionişti şi amatori, din judeţele Vâlcea, Olt, Gorj, Argeş, Ilfov, Prahova  şi nu numai.  Înscrierile se pot face pe site-ul www.damila.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului. Primii trei clasaţi la categoria OPEN vor primi premii în bani  şi în produse destinate cicliştilor, iar câştigătorii curselor pe categorii de vârste  şi sex vor primi premii speciale, oferite de organizatorii  şi sponsorii ediţiei. „Avem în cadrul companiei Damila angajaţi care se înscriu la cursele din cadrul Bike Fest  şi avem angajaţi care revin ca voluntari de la o ediţie la alta  şi participă activ la organizarea acestei competiţii. În mare parte, succesul în creştere al Bike Fest Damila Măciuca li se datorează  şi le mulţumim  şi pe această cale pentru generozitatea  şi implicarea de care dau dovadă. Aceştia îşi doresc să fie o sursă de inspiraţie pentru comunitatea în care trăiesc  şi muncesc şi, credem noi, reuşesc cu succes”, a declarat Olivia Dobra – manager HR Damila.

Pentru înscrieri la competiţia de ciclism, puteţi contacta organizatorii la tel. 0724 06 02 01 sau puteţi vizitaţi site-ul damila.ro şi pagina de facebook a evenimentului.

Damila este unul dintre cele mai importante branduri româneşti în industria materialelor de construcţii. Damila este producător de plasă sudată pentru fundaţii, plasă sudată pentru împrejmuiri,  ţigla metalică Rodach  şi important procesator  de  oţel beton. Activităţile de responsabilitate socială  ale Damila urmăresc dezvoltarea durabilă a comunităţii  în care compania  îşi  desfăşoară activitatea, fiind, în general, direcţionate către cultură, sport  şi mediu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *