MESAJ Constantin Rădulescu, președintele PSD  Vâlcea, cu ocazia alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019

„Am crescut la ţară, pe Valea Topologului, și, ori de câte ori revin pe aceste meleaguri, trăiesc emoţii puternice, pentru că regăsesc în oamenii cu care mă întâlnesc, atât imaginea bunicilor mei, a părinţilor, cât şi imaginea tinerilor şi a copiilor lângă care am crescut.

Satul românesc se schimbă în bine, atât prin finanțările obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală, care înseamnă asfalt, apă, canalizare, şcoli, dispensare şi alte investiţii, dar şi prin subvenţiile pe care Guvernul PSD le dă agricultorilor.

Iubesc din tot sufletul acest județ, unde, cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor, îmi desfășor activitatea în calitate de Președinte al Consiliului Județean, dar și al PSD Vâlcea.

Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, îmi place să merg în mijlocul comunităților și este o adevărată bucurie pentru mine să particip la manifestările organizate de primari. Colegii mei primari se află în prima linie “de luptă“ pentru a face fapte bune destinate comunităților pe care le reprezintă.

Prin tot ceea ce facem, atât eu cât și primarii, ne dorim să le dăm putere vâlcenilor să privească cu mai multă încredere în viitor”.

CMF 41190008

Realizat la comanda Partidului Social Democrat (PSD) de SC Infotour SRL

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *